tri štampilke na roko. Ma če mi kdo pove, zakaj to tako pali pri otrocih.
sem mislila napisat da zgleda to samo pri deklicah deluje, pa me je Tea demantirala

. Res, ko sva z Ažbetom prvič šla k zdravniku (lani decembra) in mu je ponudila štampiljko, jo je samo debelo pogledal in če mene vprašate je štampiljko sprejel bolj kot ne zaradi prigovarjanja. Zdaj jo sicer sprejme, če je kak tovornjak ali pa Mupi jo potem še kaj omeni, drugače pa ne dela kake panike tudi če je ne dobi. Medtem ko Neža pa že zdaj včasih kar zahteva in kaže na predal, kjer so spravljene.
Lenika tole pa je vozičkanje...jaz sem bolj kot ne po sreči katero srečala, menila se pa nisem z nobeno, ker je vedno bilo odvisno kako sta spala in jedla, tko da v bistvu ni imelo smisla.
mojsonček kako je prve dni v službi? al že delaš od doma?
mojca upam da boste čimprej uredili in da ne bo na hematološki problemov.
moram pa povedat da ste ratale ful pridne in z veseljem preberem vsak dan, za komentarje pa ni časa...prejšnji teden smo bili sami - je bil U v Nemčiji, tko da je bilo malo bolj intenzivno, samo zdaj ko sta malce večja ni več take panike.
danes pa dobim nova očala - sem bila že pred pol leta na pregledu, pa sem nekako odlašala, zdaj ko pa "ta zadnjih" ne najdem več in sem prisiljena nosit "ta stara", če nimam leč - sem se pa odločila...
komaj čakam da bo december - se mi zdi da se bodo stvari takrat bolj umirile in bo kaj več časa...
lep dan, t