Joj, mene je cel dan tolk pritiskal dol, pol me je pa moj se napizdu, da sedenje za racunalnikom ni pocivanje in naj se spravim v posteljo. Sem si prinesla en kup knjig za brat (o vzgoji otrok) in cokolado in sem neki casa brala, pol sem pa zaspala, dokler moja dva pikca nista prsla odmov.
Ko sem vstala sem se pocutila boljs, mi ni vec tolk dol pritiskalo in sem lahko celo hodila.
Mi je preden sem šla spat mi je pozvonu poštar, sem dobila paket od kolegice iz francije in sem lih komi po štengah dol prilezla.
Potepinka - groza, kaj so delali. To je blo (za mene) popolna nestrokovnost sestre...bi te mogla vrtet kot pujska in iskat utrip in takoj po G, če se ji je zdel sumljivo, ne pa da te pusti priklopljeno z vsemi strahovi...Dobr da ti je G pol takoj delal UZ in da je vse OK
Nicolina, jst sem kupila pri Evanu en termometer v Mullerju in sem ful zadovoljna z njim. Nisem mela pa nikol tistega navadnega (zivo srebro al pa elektronskega za v ritko).
narascaj, pri Evanu sem mela posteljico v spalnici, previjalko in oblekce pa v njegovi sobi. Cez noc ga tko al pa tko nisem previjala, cez dan je bil pa z mano v dnevni, tko da je blo lih vseen, kam bi ga odnesla. Zdej pri tem dojencku bom mela pa tu previjalko in nujne stvari (plenice, robcki, vata...) v spalnici, predvsem zarad tega, da ne bom Evana motila med spanjem s previjanjem. On gre spat ob 8ih in ce bo sel tamal kasneje, mu res ne mislim uletavat v sobo. Bomo mel pa tko uštiman, dokler ne najdemo ritma tudi z malim.
1. november - ne grem nikamor, ga bom preživela v porodnišnici
Bom pa jst sprejemala obiske
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
In mami namesto da bi jedla zdravo hrano se spet baše z balhsen piškotki. Ah ja . No sej pol pri dojenju bo treba pa to vse omejit, tko da si morm zdej privošlit.
Zakaj bi se pa pri dojenju omejevala? Če misliš zaradi alergij, je men to totalna bedarija. Otrok že zdaj dobiva vso hrano od nas in mi ful ni jasno zakaj bi potem na to isto hrano reagiral drugače. No, lahko se zgodi, pač takrat potem nehaš s tem živilom.
Če pa misliš zarad hujšanja, je pa druga stvar
Slabosti - men je tud zadnje čase ponoči slabo - mogoče, ker se preveč napokam pri gledanju TVja? Zadnje par dni sem totalno obsedena z bananinim frapejem, skoz bi to pila in sem moram pol prav kontrolirat, da si ga ne naredim tko po 10x na dan. Si ga pa zvečer privoščim mal več kot 0,5 l
Gledam zdej Dumb&dumber 2...sam je pa to res en neumen film, ampak ko ni nic druzga za gledat...