IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
nohti-jaz mam kar kratke,sem mela dolge,pa sem si jih postrigla(pa ne zaradi otroka),kr tko...
a ve mate vse tut napotnco za rešilca?jst jo nimam,mogoče jo bom pa rabla,če nobenga ne bo bliz takrat...moram v ponedeljek rečt...
pa lahko bi pogodbo z palomo podpisala(skoz kupujemo wc papir),ampak tako je!
Jaz mam trenutno tut kratke - razlog- čišenje stanovanja ob renovaciji, je blo bolj priročno kot pa vsak dan enga polomlenga.
Jaz napotnce za rešilca nisem dobla.
Mislim, da bi

mogl dat količinski popust na WC papir.

Jaz sem na WC itak vsake pol ure al pa še bolj pogosto.
Scubadiver, jaz spim kakor pride. L, D pa tut hrbet vmes. Sploh ne vem kdaj pristanem na hrbtu. Sicer dolg ne morm, ker me itak kr na WC začne tiščat in se mi zdi da mam kamen not ne pa

.
Drugač pa sem oprala ene tri stroje cot, skuhala kosilo, zlikala kar je blo za zlikat, sedaj pa se nekaj trudim, da bi pisala seminarsko pa ni delodiša. Ratala je naslovnica in ene pet stavkov.

Čeprav je danes idelani dan za pisanje, ker sem sama. Kot, da med tednom nisem vsak dopoldan (aja, takrat visim na RR

). Bi moj rekel, vsak izgovor je dobr tut če ga pes na repu prinese.

je sestavil kinderpet, pa še nekaj malenkosti je popravil in prišraufal po stanovanju. Jutr dopoldne pa šibam k mamci (še vedno nisem šla) po ostale stvari. Upam, da bom jutr spravla

pokonc, ker ne vem kdaj se bo prizibal domov iz srečanja.
Se beremo.