writing-img

RE: Marčevke 2007 (2. del)

clock-img

23.11.2007, 20:05

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Evo zdele sem odprla jagodo in je kul, tista bananina včer je bila definitivno skisanauser posted image user posted image . Bom probala še ta drugo banano, da vidim kakšna je.

clock-img

23.11.2007, 20:10

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Brrrrr, je že v smeteh, fuj. Tole bi jim bilo treba sporočit...nujno.

clock-img

23.11.2007, 20:12

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Tinaaja, ne vem če si si zbrala dober forum. Ali pač? Ker jst na primer mam tega kar pod favourites in drugo lih mal poskeniram.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

23.11.2007, 20:14

clock-img

erna14

pencil-img

2245

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Ja, ampak je bilo govora o Lumpi skutkah user posted image Zdaj pa se LM.. sem napisala..

tinaaja-tole je men za inspekcijo,ne sam lj,tud sparovi jogurti in lumpijeve skute ker men je tole prov zanemarljivo da se jim tok dobesedno j....kaj prodajajo sam da dobijo kessssss.nc ne misljo kaj pa ce bo kaksnega otroka trebuh bolel,mislm kar koli.lej ce ti ne bos napisala mi posl link kam se to lahko pritozi bom jaz.
kati-to pa ker ne beres postovuser posted image user posted image hecam se vem da si vsega ne mors zapomnt,ker jaz si tud ne,ja frizerka sem.

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

23.11.2007, 20:18

clock-img

erna14

pencil-img

2245

no prov zdele sem odprla se jaz banano z rokom 4.12 in je tud skisanauser posted image user posted image user posted image ,jagoda je cool

clock-img

23.11.2007, 20:24

clock-img

erna14

pencil-img

2245

kati,tinaaja in ostale-a bi kdo kaj iz mcdonaldsa jaz grem zdele po pazi zdaj-2 ciza,cool pito malita,in sladoled karamelauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 20:34

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kati,tinaaja in ostale-a bi kdo kaj iz mcdonaldsa jaz grem zdele po pazi zdaj-2 ciza,cool pito malita,in sladoled karamelauser posted image user posted image user posted image

hvala, pazim na linijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

23.11.2007, 20:35

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

lej ce ti ne bos napisala mi posl link kam se to lahko pritozi bom jaz.

draja mi je takrat poslala

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

23.11.2007, 20:37

clock-img

draja

pencil-img

2272

danes na hitro, ker je za nama z Živo zelo lep a tudi zelo naporen danuser posted image .

skutke obvezno javit!!!! ne bit tiho. obvestiti inšpekcijo in od prodajalcev zahtevati denar nazaj. punce, za take zadeve se je treba zbunit in zase postavit. pa še preprečite lahko, da bi se še naprej prodajale in da bi s ekakšen otroček zastrupil. jooooj, ko bi vsaj imela jaz zdaj kakšno tole skutko doma, bi z mojim že celo štalo naredilauser posted image

clock-img

23.11.2007, 20:41

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Obvezno!!! 1×chees burger, 1 kachup, srednji pomfri, kraljeva solata in pol litra vode. Lahko pa še jabolčno pito. To jst ponavad jem user posted image

Aja - moje skute so že ene 4 dni v smeteh. Tko da... Žal.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

23.11.2007, 20:45

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Obvezno!!! 1×chees burger, 1 kachup, srednji pomfri, kraljeva solata in pol litra vode. Lahko pa še jabolčno pito. To jst ponavad jem user posted image

Aja - moje skute so že ene 4 dni v smeteh. Tko da... Žal.

lalalalalalalalalalalala

pismo, na tleh je ze luza slin user posted image

clock-img

23.11.2007, 20:47

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Men se zdi, da maš do Rudnika z avtom najhitrej. Čeprov... Čopova je pa na walking distance user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

23.11.2007, 20:54

clock-img

erna14

pencil-img

2245

jaz sem ze nazaj padu ciken,pomfi sladoled,pita gozdni sadezi ni maline.punce j.....linijo k je pa tok dobr jest.njamiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

tinaaja-sej ce si na dieti lohk sam papercke za vohat prnesemuser posted image

clock-img

23.11.2007, 20:57

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

jaz sem ze nazaj padu ciken,pomfi sladoled,pita gozdni sadezi ni maline.punce j.....linijo k je pa tok dobr jest.njamiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

nehterim ni treba mirkat linije user posted image
Tinaaja, ti posodim brisačo v rolci? Paloma, super vpojno? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

23.11.2007, 20:57

clock-img

draja

pencil-img

2272

No, to pa moram še dodati:

danes sem si po zeeelo dolgem času privoščila kavo z mlekom in ravnokar eno milky bar od Nestleja. life is good!!!!!!!!!!!!!

P.S. drugače doma še vedno strogo na sojinem mleku. ne vem, kar ne morem začet mleka pituser posted image

clock-img

23.11.2007, 20:58

clock-img

erna14

pencil-img

2245

nehterim ni treba mirkat linije user posted image
Tinaaja, ti posodim brisačo v rolci? Paloma, super vpojno? user posted image

kati-sam navali,blagor teb jaz sem sla v osmih mescih 8 kg gor,kaj csuser posted image

clock-img

23.11.2007, 20:59

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Men se zdi, da maš do Rudnika z avtom najhitrej. Čeprov... Čopova je pa na walking distance user posted image

ja rudnik je najblizi pa se mi ne da riti ven spokat.. ker v bistvu bi pol kupila celo goro zadev,ampak nisem nekaj lacna user posted image sam lusta se mi... user posted image bemu erna!

clock-img

23.11.2007, 21:02

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

A je še kaj zame kraljeve solate ostal???Ostalo se odpovemuser posted image

clock-img

23.11.2007, 21:02

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

aja, prej sva za hec dala brini dudo user posted image user posted image user posted image reva ni vedla za kaj se zadeva uporablja in jo je grizla z vseh koncev.. je bila prav lustna user posted image

clock-img

23.11.2007, 21:03

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

danes sem si po zeeelo dolgem času privoščila kavo z mlekom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 21:04

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

aja, prej sva za hec dala brini dudo user posted image user posted image user posted image reva ni vedla za kaj se zadeva uporablja in jo je grizla z vseh koncev.. je bila prav lustna user posted image

Bogica sam za hec jo dobi,daj ji jo zares pa boš mela mirne noči tko kot miuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 21:06

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Poglejte video... scarry...
http://www.soncek.si/si/perfect-petzzz-boxer-i9127.shtml

clock-img

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

erna a nisi ti zanč rekla kosem vprašala če sem jaz edina brez faxa da ga maš.A si diplomirana frizerkauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Bogica sam za hec jo dobi,daj ji jo zares pa boš mela mirne noči tko kot miuser posted image user posted image user posted image

japajade... pa da jo bom odvajala od zize pa pol se od dude.. ze prvo mi je mišn imposibl

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem