IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
skutke obvezno javit!!!! ne bit tiho. obvestiti inšpekcijo in od prodajalcev zahtevati denar nazaj. punce, za take zadeve se je treba zbunit in zase postavit. pa še preprečite lahko, da bi se še naprej prodajale in da bi s ekakšen otroček zastrupil. jooooj, ko bi vsaj imela jaz zdaj kakšno tole skutko doma, bi z mojim že celo štalo naredila
Draja, od koga lahko zahtevamo denar? A gremo v tisto štacuno, kjer smo skutke kupil? Kaj pa če nimaš računa?
za pokvarjene, polomljene,... stvari lahko denar zahtevaš od prodajalca pri katerem si stvar kupila. Moraš pa imeti račun. brez tega ti žal noben ne bo nič vrnil. pa pokvarjeno skutko tudi s sabo.
Jaz sem bila včasih tudi tiho. Zdaj pa ne več - mal me je služba spremenila, kjer delam res veliko z ljudmi in sem odgovorna za naše stranke, mal pa moj mož, ki nikoli ni tiho in vedno izbojuje svoj prav. Ne bi verjela kaj vse je že dosegel s pritožbami (večinoma jih za svoje sorodnike in prijatelje piše)

.
Npr. zadnjič ko je moja mami čakala 1 uro taxi je dosegel, da so ji ponudili zastonj vožnjo v obe smeri, kar je seveda odklonila, ker z njimi ni več želela imeti opravka. ampak to ni bistveno, bistveno je da se ne pustiš izkoriščati. pa tega ni dosegel zlahka - šele po pogovoru z najvišjim v tisti taxi službi, prej je pa doživel katastrofalen odnos od operaterke in vodje taksistov, ampak je šel do konca. jaz si vedno mislim v takih primerih - če mene okrog prinašajo, kaj šele počnejo z bolj nevednimi, ostarelimi, neiznajdljivimi,.... zato se ne pustim.
Je pa vedno tako - delavci na nižjih instancah so nesramni in osorni, če se pritožiš, in te želijo na hitro odpraviti. In tukaj je bistveno, da ne odnehaš, da greš do konca, ker delavcu dol visi za ugled podjetja, direktor, ki je pa garal da ga je ustvaril in v podjetje vložil svoj čas, denar,..., pa praviloma zna s strankami in se zaveda kako škodljiva je lahko negativna reklama.