WTF?!
No, na razgovoru si sicer bila ti, ampak men se bolj zdi, da rabi samske zato, da jih lažje "izkorišča" - mogoče malo groba beseda, ampak ponavadi si zaželiš človeka brez obveznosti kadar veš, da delo zahteva ne samo klasičnih 8 ur, ampak če je treba, tudi 2,3,...10 ur podaljška dnevno. Kar pa je verjetno ob novem letu še bolj res.
Najpomembnejše vprašanje tukaj je - ali je kot frizer težko dobiti delo? No, dobro delo? Jaz se na to ne spoznam. Sem pa slišala prejšnji teden, da v WTCju odpirajo nov salon in mislim, da iščejo kar nekaj frizerjev. Pozanimaj se malo še tam. Pomojem se boš najlažje odločila, če vprašaš kakega zaposlenega, kako je delati za to gospo. Boš najhitreje izvedela vse njene muhe.
Žiga je dovolj star, da lahko 3 ure dnevno preživi z očkom ali babico, tebi pa bi tudi verjetno pasalo malo med "ljudi". Je pa res vprašanje, koliko ur bi na koncu bile te "3 ure"... Ti želim, da se odločiš pravilno in tebi v veselje!
Pocka, glede teh tablet ti bo svetovala Tinaaja (ma vse v nulo preštudirano

), ti samo povem kaj je nam rekla zobozdravnica - da če otrok je vse kar je njegovi starosti primerno, če ima torej pestro prehrano, potem tablete niso potrebne. Seveda pa po želji.
Drgač pa bi se danes Žiga že lahko skril - mulc mi je namreč 2krat potegnil kabel iz vtičnice, ko sem sesala.
Drugače pa sem čist zrastla, ko ste tok hvalile Žiga in dnevno

(namig - vse to za celih 350€

). Sej bom kasneje tud jst kej pokomentirala, sam da mal zadiham. Se me nekaj loteva in se (zaenkrat uspešno) filam z lekadoli in spanjem (dober, da je nedelja in da se očiju paše igrat).
Barči78, pikapoke za Nejo pa še ene par zate

.
Urla, upam, da ste za sprehod izbrali tisti del dneva, ko je sijalo sonce!!!!
Tinaaja, nimam pojma, če luna res vpliva al ne, je pa fajn izgovor za vse muhe!
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.11.2007 18:59:20 >