IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
A kako se brina zabava?
Lušni sta. Aji pa zgleda kar paše, če kar tam stoji. K naš muc in kuža kar mrkneta, ko zagledata oz. že ko slišita otroke

.
thaiss - a Matičko ni nič boljš?

A si se mogoče kaj slišala s tejčico? Se res že dolgo ni oglasila. Pa soncek78 tut ne, navadno se javi vsaj ob praznikih, če se dans ne bo, me bo skrbelo še zanjo.
Evo našga divjaka, kaj se spomni (btw, balon je namenoma tam gor) - še dobro, da je vzel svojo "kratko" metlo, drgač bi še kaj pobil.
Da bi mi pritisk še bolj narasel, je poskrbel ravnokar. Najprej me je spodil s kopalnice, je rekel: "Pusti me pi meju". In ga pustim na WCju. Pridem čez 2 minuti

in najdem tole:
Evo, zdej se pa nekam odpravlja. Se je vsedu na avto, dal kanglico na glavo in rekel:
"Mama adijo, bodi pidna! (kaj neki to pomen, a da nisem skoz?). Gem k dedku Mazu."
"Kam greš?"
"K dedku Mazu. Ne bo nič pinesu dajila. Nisem pidna. Samo Diti bo pinesu dajilo."
Zdej pa ne vem, a če misli, da gre tja, bo kar sam darilo vzel al kaj
Danes mi bo poču film, sta oba tok tečna. Sej ne vem, najboljš bi blo, da jih odvlečem ven. Klinc pa vreme.
Aja, pa dedek Mraz išče Noddyja v avtku, a ga je ker palček slučajno vidu v kaki štacuni?
< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.12.2007 16:51:28 >