writing-img

RE: Marčevke 2007 (2. del)

clock-img

05.12.2007, 10:14

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

jutro,

vse naj naj Žiga (sezam)!user posted image

skačica, miljon pikapok za tvojega atija in user posted image  zate

draja, jaz bi tudi dala slikce od rojstva do danes

urla, pri nas je podobno stanje... se nam kar vlečejo te prehladi... Živa se je pozdravila, je pa Jernejček dobil štafetouser posted image
user posted image za Lukasa in mamo sibil

tejčica, držimo pesti za izpit
amy, lepo brat, da se Eli izboljšuje apetituser posted image

... hitim, hitim, sem mela plan, da do Miklavža oddam mag., pa  mi še mal manjka...

clock-img

05.12.2007, 10:21

clock-img

urla

pencil-img

692

Pikica - to so pa tegobe dveh ali več otrok. Mi je reku P, da bo dostikrat Tian domov prinesu bacile in sam ne bo zbolel, zbolela bo pa katja. No kaj čmo. Zdej pa šibi delat mag.

clock-img

05.12.2007, 10:28

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Skačica - drži se!!!! user posted image  Za atija pa user posted image user posted image user posted image .

Novo - Žiga je danes dal prvič pa-pa user posted image .

Sibil -?!?!!!?!!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

05.12.2007, 10:41

clock-img

erna14

pencil-img

2245

ZIGA user posted image user posted image user posted image

SKACICA-user posted image ,drzim pesti za tvojga atija,bodi mocnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DRAJA-jaz bi isto nardila tko od rojstva naprej,se mi zdi najlepse.aja pa hvala,uredu sem vceri je blo supr v sluzbi sem ze domov prsla z novo frizurco tko res mal so me razvajal pa tko.....dons sibamo po darilca zvecer k tasci tiste k jih je miklavz prnesu.drugace vse po starem,oci nas je mal bogi k nima zizik takih k mami z katerimi bi pomiril tamalga pol se morta pa nosit okrog.....ma bo ze
TAHISS-kako ste' a je uredu?
SIBILL-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TEJCICA-user posted image user posted image user posted image NEUTRUDLJIVAuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

05.12.2007, 10:53

clock-img

erna14

pencil-img

2245

NO MEDTEM K SEM TOLE ZDEJ PISALA SE JE TAMAL PO CELMU BODIJU POPISAL Z KULIJEMuser posted image user posted image user posted image
kati-oh pol ti pa ni blo hudga ce si tok pojedla,sm mislna da te pa stradajo doma,pa vidm da te dobr futrajouser posted image

clock-img

05.12.2007, 11:04

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

NO MEDTEM K SEM TOLE ZDEJ PISALA SE JE TAMAL PO CELMU BODIJU POPISAL Z KULIJEMuser posted image user posted image user posted image

Erna, boljš kt pa pr Sibil user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

05.12.2007, 11:19

clock-img

erna14

pencil-img

2245

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

Erna, boljš kt pa pr Sibil user posted image .

oooooooo tistga pa neb rada vidlauser posted image user posted image se bi mi cist obrnil

clock-img

05.12.2007, 11:27

clock-img

urla

pencil-img

692

Erna - kakšno frizurco maš????

Kati - bravo za pa-pa. Dej mi povej, ko Žiga vstane a se zna iz vsakega položaja (stoječega) spravit nazaj na rit? Naša vstane pol pa tuli, ker se ne upa spustit nazaj na rit.

clock-img

05.12.2007, 11:29

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Urla men se zdi da ste zdaj nam štafeto predaluser posted image
skačica -za očija pa močno držim pesti in mu pošiljam košuser posted image

Mi smo od P,Bor mi je v avtu zaspal.Mu je vzela bris grla,ker sumi glede na moj glas,da je lahko bakterijsko.Bom poklicala za izvide in če je poz. dobi antibiotikuser posted image .Drugač,pa še vedno hrope in je ful bogi.Ponoči je mel vročine 38,7.Me je skor kap.Sem mu dala kar Calpol v čajček in je popil.
Držte pesti da ni bakterija.

A ima kera od Meaa gsm ta nov???

clock-img

05.12.2007, 11:30

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: urla
Kati - bravo za pa-pa. Dej mi povej, ko Žiga vstane a se zna iz vsakega položaja (stoječega) spravit nazaj na rit? Naša vstane pol pa tuli, ker se ne upa spustit nazaj na rit.

Tudi včasih nerga - ga je mal strah. Ponavadi sitka, kadar vstane ob pokončno-ravnih stvareh - noga od mize, vrata, pralni stroj... - če se drži za kavč (torej na eni horizontalni površini se drži), potem nima problemov.
Sem misla, da je to že tvoj drugi otrok user posted image .

Še eno vprašanje - pregled pri 9m - ko vzamejo vodo - a moraš sam poklicat za rezultate, al če je slučajno kej narobe, te pokličejo?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

05.12.2007, 11:32

clock-img

erna14

pencil-img

2245

anja-ojoj drzim pestiuser posted image user posted image
urla-hehe oblika je se vedno ista,sam sfriziral so me,ubistvu zlikal so mi laseuser posted image a si bla ze kej v MERKATORJUuser posted image

clock-img

05.12.2007, 11:37

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Evo dobili izvid-pozitivno.In zdaj bo revež dobil antibiotikuser posted image .
Pa še sama sebe krivim ,ker ga skos lupčkam.Ja ni čudn da je pol bolanuser posted image .

clock-img

05.12.2007, 11:38

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Še eno vprašanje - pregled pri 9m - ko vzamejo vodo - a moraš sam poklicat za rezultate, al če je slučajno kej narobe, te pokličejo?

Jaz sem vedno sama poklicala.

clock-img

05.12.2007, 11:48

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Anja, na ZS imaš meein gsm.

Skačica, user posted image user posted image user posted image za tvojga očija.

Draja, od rojstva naprej, ker so bili takrat taki lušni mickeni cukrčki.

Erna, upam, da ti bo še naprej všeč v službi. Kako pa Žigc...a uživa v varstvu, ko mamica za igračke služi? 

Če katera ne ve, kaj bi možeku za božič podarila
http://www.3wishes.com/Christmas.asp.
Pol bi mogoče končno dobil ta prvo marčevsko nosečko, ki jo že tako nestrpno čakamouser posted image .

clock-img

05.12.2007, 11:52

clock-img

urla

pencil-img

692

Kati - sej veš kako gre. Jest mam težave se spomnit kake malenkosti od rojstva Katje, pa je bilo manj kot leto nazaj. Pa tian se je čisto drugače obnašal kot ta mala.

Erna
- včeraj sem šla tja v šoping in pozabila, da je otvoritev. Sem se takoj odločila, da grem na Pečnika in sem rabila 30 min, da sem prišla čez Merkatorjevo parkirišče.user posted image Bomo pa šli sigurno pogledat čez vikend, če bo moje smrkanje kaj bolje.

Anja - user posted image user posted image user posted image . Zdej pa nehi lupčkat svoje otroke. Kakšna mama pa si? user posted image Sej jet tut svoje skoz lupćkam, zato pa si podajamo štafeto že 6 tednov.

clock-img

05.12.2007, 11:54

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Dan!

Punce-Arianna se je verjetno malo zmotila, ker se še malo po forumu lovi.Ji moram še odpisat.user posted image

No, sicer pa glede nosečnosti-hmmm.Jaz mislim (in upam) da nisem noseča.Sem pa delala včeraj test in je bil negativen.Ampak počutim se nosečo in me je groza.Ker me prsa bolijo (sej to je lahko ker sem končala dojit, čeprav me prvič sploh niso bolela, ne?), vrti se mi ko vstanem (no, saj nizek pritisk je lahko zaradi vremena, ne samo zaradi nosečnosti, ne?), včasih me mal slabi zjutraj (no...ker ne jem celo noč...), tako da res ne vem.Čakam pa da vidim kaj bo-upam da M v kratkem.Ker odkrito povedano, ne vem kaj bi naredila.user posted image

Sicer pa skačica drži se, upam da bo vse ok!user posted image

ANJA ne sekiraj se za antibiotike, se bo vsaj pozdravil-jaz jih bom tudi danes začela dajat Lukasu ker ta nos in kašelj me že spravljata ob živce in ga hiočem pozdravit.Mu gre namreč spet mal na slabše, zna bit tudi kakšen zob, kaj vem.

Šibam kuhat,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

05.12.2007, 11:56

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Jaz bi tole opravo :)

user posted image

Tu mi bo "modrc" ziher prav user posted image user posted image user posted image  drugje je lohk problematicno

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

05.12.2007, 11:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.12.2007, 11:58

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

al pa to, da me ne bo zeblo

user posted image

hahahaha

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

05.12.2007, 12:29

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

O madona kakšni zadnji posti! Sem že mislila, da sem forum zgrešila! user posted image user posted image

No moja služba se malo odmika, in sem že na prvi bolniškim ker sva zdej obe bolani. Sicer samo prehlajeni, ampak vseeno je ne dam nikomur za pazit. Tako da čakamo kaj bo čez vikend in mogoče zalaufam v ponedeljek.

draja: jaz sem dala na koledar za vsak mesec tekočo slikico iz tega leta, za jan in feb pa dve najboljši slikici. Tako sva lani naredila prijateljema in sta bila ful vesela. Ker je res fino, če je na julijskem listu ena poletna slikica in na novemberskem ena jesenska, ...

urla: upam, da se hitro pozdravite!

ANJA: pikapoke za Bora in tudi tebe. Škoda da je bakterija, ampak sej veš - vsaka stvar je enkrat prvič. Aja, pa še tvoja pjevačica: carica je. Poje luštno, zvira se pa genijalno!

Kati: bravo za pa-pa.

clock-img

05.12.2007, 12:41

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

clock-img

05.12.2007, 13:30

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

http://www.youtube.com/watch?v=X8k31gHIgYQ

Evo, naš Žan se tud zna jezit, sam škoda sem prepozna prišla, je blo kar hudo pred tem, ko se mali Nodi ni hotel odlepiti od tal user posted image

A-N-J-A - a ti je to kaj znano, sam pri nas pol še zraven tud, ne me gledat, ne se smejat, ne še ti jokat user posted image , ne smem nič, ko ima mala svoje minute, še stran ne smem user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

05.12.2007, 13:31

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

tinaaja - a boš miklavžu nastavla donsuser posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

05.12.2007, 13:49

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

A-N-J-A - a ti je to kaj znano, sam pri nas pol še zraven tud, ne me gledat, ne se smejat, ne še ti jokat , ne smem nič, ko ima mala svoje minute, še stran ne smem

Pri nas se sam dere pa cvili ko nora,če grem pa stran pa tuli moj,mojuser posted image

clock-img

05.12.2007, 13:50

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

ojla!

morem vam povedat novico dneva!
DOBILI SMO VRTECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ne morem verjet!pa tako so nas zajebavali!no pa ga le imamo!pa še 14 dni prej mi bodo jo vzeli ker bo 1.2 komaj 11 mesecev pa sem rekla da sem kasneje rodilače mi jo lahko vzamejo 16.1 pa je rekla seveda načeloma ne ampak je rekla da jo naj pripeljem vseeno!
no vse imamo pošlihtano!no samo še službo menjam amapk za enkrat jo imam tako da ni take panike!jo bomo že menjali jo ko bo prilika!

joj sem srečna!

lep dan še naprej!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem