IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
lejci in ostale, ki spite z otroki skupaj ..
Men je moja tut rekla, da bom mela še probleme.
Ampak, js tko razmišljam. Mala se definitivno zaradi nečesa zbuja, nekaj ji je paše. Mogoče rabi več cartanja, mogoče potrditev, da je tudi ponoči lahko z nama, kaj pa vem

Recimo tudi v knjigi od dr. Sears-a piše, da je spanje v eni postelji čisto ok. In tko čutim tudi jaz.
Pri nas je tko,d a jo uspavam ponavadi tako, da je na mojem trebuhu, nato pa jo položim kar na svojo postlo, da trdno zaspi, ker če ne se konstantno zbuja, dokler ni popoldnoma prebujena. Pol jo pa preneseva v njeno posteljico. In tam ostale dokler je možno.
Včasih se zbudi in ji dam čaj, pa zaspi nazaj in je ok. Včasih pa se potem tekoj spet zbudi in so to igre brez meja.
Sem pa probala tut vztrajat, da ostane v svoji postelji in zaspi nazaj. Z rezultatom, da se je popolnoma zbrihtala in razjezila.
Glede tega, da je njeno spanje pri meni recimo tudi moja potreba pa... hmmm. Je res, da sva veliiiiko noči sami doma in se tudi jaz odlično počutim če spi ob meni. Da je pa njeno spanje moteno

. Prej moje, ker tooook divje spi, da sem na koncu jaz nekje na polici ob postli, al me pa zbrca v nos, se mi usede na glavo (s polulano plenico, mmmmm, to je aromaterapija)...
Če je pa napaka, da spi v najini postelji, bom pa čez kakšno leto vidla
Ah pri drugem bomo že vse vedli, a ne

. No, a bomo kmalu dočakali prvo x-marčevko

??? Midva planirava konec naslednjega leta!!!
LN!