Jutro oz. dan...
Mi smo tut auf že precej časa, moje oči narazen drži kava, resno razmišljam o kakšnem zobotrebcu, ker je bla tut naša noč
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kahlice - ali in kdaj jih nameravate uporabljat? Brina npr zjutraj prakticno vsak dan kaka in razmisljam, ce je za zacet dajat gor .. Nimam pojma, kdaj nej bi ...
Jaz sem jo kupila in jo dam gor sedet, ko ji dam dol plenico, recimo pred kopanjem, tok da se z njo seznani. Majo take fajn od Baby bjorn-a, z višjim hrbtnim delom, da se ne prevrne, puca se pa lahko samo sredinski del

.
Blazina za Antilopo - mi je nismo kupili, ma rajš 2 uni blazini za na stol, tanki... pa je. ji je pa stol prav drugač.
Včeraj zvečer sem opazila, da je sestra, ko je mali odlimala vrečko - jo je cuknila dol - z njo odtrgala tudi kožo po luli. Ma tako veeeeelko odrgnino, ki krvavi

. Ne moreš verjet, res.
Danes pa kličem za izvide, upam, da bodo tokrat ok...
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
na tole tecnobo moram se nekaj dodat... ta mala zmeraj bolj obvladuje ihto, izsiljevanje in uveljavljanje svoje volje.. a to se ze tok zgodaj zacne
O ja. Pri nas to že nekaj časa laufa. "Najlepše" scene so v štacuni, pa tudi doma poznamo metanje nazaj, dretje - celo ugriznila me je, ker sem ji nekaj vzela iz roke, kar ni zanjo... mi je blo kr smešno.