IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
se čist strinjam s tvojo mami... Za začetek si ne predstavljam našega škrata, da bo ostal buden od 7h do kosila
Jst sm delala 2 leti v jaslih in mi smo se kar prilagajali otročkom. Itak je tam zjutraj zajtrk, pa pol sadna malica, pa šele po kosilo, pa pol še ena malica. Prvo leto so bili vsi otroci tam tam stari in smo lahko celo šli na sprehod - okrog vrtca

. Drugo leto, ko smo imeli punčko z 10imi meseci in potem najstarejšega z 2mi leti+, pa smo bili žal samo v vrtcu in pred njim (zunanji atrij, peskovniki, igrala), pa nobenih pohodov, ker je bila prevelika razlika v zmožnostih otrok + 2 sta šla spat po malci (pred kosilom) in sta imela svoj počitek, ko so se drugi zunaj igrali. Zdej, če sta se zbudila za kosilo, sta jedla, če ne smo pa prišparali in pogreli (vsaj tisto, kar je bilo na žlico: juho ali mineštrico).
Mislim, da vam otrok le ne bodo pustili lačnih v jaslih. Vsaj midve sva vsem dale jest tisto, kar je bilo na žlico enemu po enemu, da so vsaj to res pojedli, pol so pa prilogo sami packali, so jo dobili vsi skupaj in smo pomagali zdaj enmu zdej drugmu. Ker, vsaj meni no, je bilo strašno hudo, če kdo od otrok ni jedel. Smo imeli 1ga fantka, ki ene pol leta ni spravil v sebe nič, samo mlekca, ki ga je mamica prinesla. Ampak je doma vse nadoknadil, je bil pravi bucko. Ampak jaz sem mamici s takim cmokom vsak dan poročala, da kako ni hotel ničesar

. Mi je blo tko hudo, še huje, kot če bi se to dogajalo mojemu otroku (no, takrat ju še nisem imela), ampak vseeno, mi je bilo veliko huje, ko je kdo v vrtcu staknil kako buškico, kot zdej, ko se to dogaja mojim otrokom.
Pa meni tudi ni blo slabo v vrtcu za jest, niti otroci niti starši se niso ne vem kaj pritoževali, vsj da bi jaz vedla ne. No ja, včasih je šefica kuhinje res udarla čisto mimo s kako kombinacijo, ampak kaj hujšega pa ni blo. aja, pa prav posebej so za jaslične skuhali kako stvar, naprimer paštico uno tamalo, da nam ni blo treba rezat, pa majhne koške mesa, pa tko. Kaj pa vem, mogoče je na vasi drugače
< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.11.2007 16:32:17 >