Anonimna, ne razmišljaš napačno, samo se mi zdi, da sva za tole že malo zamudila vlak.
Nikoli ni prepozno AlBinca. Res ne. ŠE takrat ko spoka kufre ne. Če je le še nekaj ljubezni v srcu obeh.
SAm popravit se zadeve ne da na houruk z enim zamahom. Sej tud maratona ne odtečeš v trenutku ko si se odločil, da ga boš odtekel, ampak moraš prej trenirat pretečt kilometre in kilometre, ko imaš voljo in ko jo nimaš. Če imaš cilj je pol lažje trenirat. In s tem je isto.
Brezveze je pričakovati rešitev v trenutku, ko se odločiš, da tako ne gre več naprej. To je utopija. Nerealno pričakovanje. V trenutku, ko se to odločiš se začne (žal je tako) delo. Ki zahteva vztrajnost in trmo. Predvsem pa cilj. Cilj, ki ga želiš doseči. Res je da drugega ne moreš posiljevat s svojim načinom, pa ga tudi ni treba.
Kje in kako začeti...ne vem. Zate ne vem. Samo nekaj idej, ki so se mi utrnile.
Ko začne jamrat, kolk dela ima v lužbi - ne vem, skuhaj mu kavo, daj mu pir, ga posedi nekam dol in ga zelo resno vprašaj kako je, kako se počuti, brez tistega narejenega zanimanja ampak čist zares in resno in ga tudi POSLUŠAJ. Morda ima sam težave in stiske kar se tega tiče pa ne zna drugače. Morda ga bo to iskreno zanimanje presenetilo. Naredi to enkrat, dvakrat in boš vidla odziv.
Za skupaj hodit okoli...ne vem. Ko boš vidla da je nemiren spusti vse z rok in popoki mulca pa pejta nekam skupi... Naj bo otrok pri teh stvareh 'posrednik'. Pa ne v smislu, da bo pa zdej to njegova nova vloga ampak naj počasi postane otrok vez med vama.
Ko ti bo cel popoldan nažiral kolk dela ma, si zvečer uzemi kako minuto, pa ga pocrklaj (kako boš že vedla, sej ga poznaš)...in takrat mu povej, da se ti sicer smili, ampak da te s tem ful obremenjuje, ker pol čutiš potrebo, da mu pomagaš, pa da veš da mu ne moreš, ker je res obremenjen....
Sej veš lepa beseda lepo mesto najde. Pri ljubljeni osebi sploh.
Počasi bo šlo na bolje. Al pa tudi ne. Če ne bo šlo, boš vsaj mirno lahko rekla naredila sem vse, pa ne gre...
Ps. upam, da nauš rekla svoje je zajebala zdej pa meni pamet soli

. Sam pomagat želim, res.