cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2007 (2.del)

clock-img

03.11.2007, 21:25

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Se bom zmenila z mojim, po mojem bom šla sama v AUT, pa še malo po štacunahuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Se mi je zdelo, da imaš še kaj zanimivega, babjega, za bregom.user posted image user posted image

clock-img

03.11.2007, 21:26

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

eni nehajo ob uvedbi GH, eni pa kar do enega leta vlečejo s tem bruhanjem. Eni morajo pa celo na preglede in operacije, ker se vratar ne zapira.....

clock-img

03.11.2007, 21:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

eni nehajo ob uvedbi GH, eni pa kar do enega leta vlečejo s tem bruhanjem. Eni morajo pa celo na preglede in operacije, ker se vratar ne zapira.....

eeeee, ne me strašit user posted image ... upam, da smo mi prva varianta...če je res, pol kar jutri začnem z GH user posted image

clock-img

03.11.2007, 21:29

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

A ni tako da sedaj ravno zaradi teh gibalnih vaj, bruhajo oz.se jim vračajo nazaj gor...

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

03.11.2007, 21:31

clock-img

Anonimen

ah, moj po novem poliva tudi, ko čist mirno leži in se na rahlo sam s sabo meni... samo pocedi se mu na vsaki strani dol za uho....pa polije tudi 3 ure po hranjenju...se mi zdi, da je vsak dan huje.... nikoli oz. zelo redko pa ne polije, ko podre kupčka...

clock-img

03.11.2007, 21:31

clock-img

rumba

pencil-img

3745

zvesta, meni so vedno govorili, da je polivanje do enega leta sprejemljivo, nato pa je potreben natančnejši pregled.user posted image  Pa čestitke za 6kg. Julija ne vem če je že tam.user posted image

clock-img

03.11.2007, 21:33

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Rumba ne sekiraj se, mi tudi nismo še na 6 kg....je lažja za okol nosituser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

03.11.2007, 21:34

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Našemu je pa danes tehtnica pokazala 6910 g. user posted image  Jutri pa ga še zmerim.

clock-img

03.11.2007, 21:41

clock-img

poldy

pencil-img

649

ok, hvala

clock-img

03.11.2007, 21:43

clock-img

poldy

pencil-img

649

uf, midve pa sva že čez 7kg?! ?!

clock-img

03.11.2007, 21:48

clock-img

rumba

pencil-img

3745

poldy, a si predstavljaš, da je imel naš Anej pri enem letu 8100g?user posted image

clock-img

03.11.2007, 22:32

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Halo sem hotla dooolg post pisat pa me je glih moj razp******user posted image user posted image user posted image Pa ne morm nič lepega napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

03.11.2007, 22:50

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Ojej, ne bi o sedenju... nosi se samo pokonci (že kar nekaj časa) in glasno prostestira če jo nosimo leže!!!! Pa tudi nenehno se dviguje.. kak naj opišem..., ko jo nosim s hrbtom ob mojem trebuhu se z glavo odriva naprej, kakor da bi hotela sedet. Prav tako je začela prostestirat v vozičku. Prej smo hodili na dooolge sprehode, zdaj jo moramo vsake toliko vzet ven, da si firbec babji vse ogleda, potem pa če imamo srečo zdrži par metrov v vozičku user posted image

clock-img

03.11.2007, 22:59

clock-img

baja*

pencil-img

2454

madejka user posted image  user posted image  user posted image

ronči glede firbcanja v vozičku je bilo pri nas podobno; odkar je v športnem, je stokrat boljeuser posted image . Zdaj ima gospodič razgleduser posted image , tako da ga ne rabim več vsakih 100m ven jematuser posted image .

clock-img

03.11.2007, 23:24

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

kdaj ste ga pa dali v športni voziček? Sicer Klara ima šele 3,5 mesece... koliko bomo še mogli počakat?

clock-img

03.11.2007, 23:33

clock-img

Anonimen

julij je boljše ja....pri tašči ne joka več tolko, mislim da res zato ker sem se jaz tudi malo skuliralauser posted image mi ne stopijo več lasi pokonci, se trudim bit mirna, pa je...drugače je pa še vedno zadržana do tujih ljudi, malo čudno gleda, pa če je volje take tudi v jok planeuser posted image

kaj sta lušna dita pa reneuser posted image user posted image

zvesta jaz sem tud dala glasuser posted image

freycha
meni isto dela....v naročju se sama dvigne, brez da bi se za kaj prijela in si s tem pomagalauser posted image ful je močna, me kr malo skrbi, ko je tak govneruser posted image glavo pa itak bp drži samo, kolker dolgo je treba, ji nič več ne niha....pa če jo posedem tako, da se z rokicami nasloni naprej (med noge), se ful dolgo tak obdrži, nasmeh pa čez celo facouser posted image samo se mi res zdi prehitro toleuser posted image

drugače se mi zdi da jo hrana ful zanima, kar svetlo gleda in kar vliva se ji slinauser posted image kot en fehterski kužek je, pa kar žveči zraven, samo bom vseeno počakala do 6. m, kaj vem, se mi zdi da se nič ne mudi no....bo tak pol celo življenje jedla takšno.....

aja, odločitev za voz je padla, samo ta moj dedcuser posted image zdaj bi rad preko ebaya naročil vozuser posted image user posted image saj je fajn voz, samo pismo, da bi blo treba iz zda naročvatuser posted image mal sem skeptična no.....je pa res da za 200€ s poštnino vred dobiš taki voz da se ti sam sanjauser posted image samo kolk je varno tole.....sem mu rekla da če bo kej narobe, pol kar naj sam še enkrat tule plača za voz, ker voz drugi bo in pikauser posted image no, bomo vidl.....

clock-img

03.11.2007, 23:33

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Tudi naš bi bil kar pokonci, drugače protestira. Razen v vozičku, tam nam ga še uspeva zadržat v ležečem položaju (ampak ni v košari, se športni del skoraj čisto poleže).

clock-img

03.11.2007, 23:38

clock-img

Anonimen

jaz ji že dvignem za eno stopnjo naslonjalo v vozu....itak zaspi v parih minutahuser posted image pol ji ga pa nazaj spustim....

clock-img

04.11.2007, 00:13

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

ne morem spat user posted image

clock-img

04.11.2007, 09:07

clock-img

yudit

pencil-img

567

Dobro jutro babike, vidim da smo prve  dans smo pa stari 3 mesece user posted image , v sredo pa imamo  posvetovalnico in dobili bomo pikico.Mal me je strah teg   pikanja  in kako bo Lea prenesla cepljenje, upam da redi in sam da hitro mine.A je res da pol vsaki mesec imajo cepljenje do 1 leta starosti al kako, namreč ena mi je včeri rekla da imajo pol po 3 mesecih vsaki mesec cepljenje.user posted image No skratka mi smo super moja Lea je zdaj dva dni dobila dar govorauser posted image ker po cele dneve se neki meni pa krega full luštno za poslušat jo že snemamo tak kot zvesta, no ja mal za spomin da i ima ko odrasteuser posted image . Drugače za praznike smi mi bili doma ker je moj delo, nič kaj novega saj tak boljše ker se mi ne zdi da z dojenčkom pohajkujemo po pokopališčuuser posted image , in ja zdaj ko je lepo vreme smo  zunaj kolkor se da....user posted image

clock-img

04.11.2007, 09:09

clock-img

yudit

pencil-img

567

Za Dito in Reneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full luštna sta 

clock-img

04.11.2007, 09:17

clock-img

yudit

pencil-img

567

Vidim da se menite o posedanju bebic,  jazsem glih zadnjič bila tako jezna na taščo da jojuser posted image , malo jo kar posedala na kavču in naročju, ko sem vidla sem popizdila .Saj mala še niti ni stara 3 meseca onajo pa poseda, pol pa sem rekla da tega še nesme dokler ne bo sama začela pa tako ker mi je zadnjič tud zdravnica o tem mal povedala, ona pa meni ( ja tak pa ni bilo prej smo jih mi posedaliuser posted image meni je kri vrela) je rekla saj je očasi lahk učišuser posted image ja no ja. Ne sem rekla da ko pride čas bo že sama htela in sama pokazala, tak sem jezna da ko smo pri njej bi ona z mojim otrokom delala eksperimenteuser posted image , mater sem jezna bila, najbolj pa me je razpizdilo  to da sem bila zunaj v trgovini, in valjda da je ura bila 6 in da je bila tema, ko sem prišla nazaj je ona držala malo kosem htela malo vzet jo je beg obrnila češ prišla sem iz tema da naj mal počakamuser posted image ker sem prišla iz teme. Sem rekla da nehaj te no , ker baje ni vredi jojjjjjjjj...no tak mal sem se izkašljala  user posted image lp

clock-img

04.11.2007, 10:12

clock-img

majrim

pencil-img

3991

yudit..daj Lei lupčka v mojem imenu in Neže...no ja,naša je bla bolj boga pri pikanju..user posted image ...se vidi,da ne mara injekcij po meniuser posted image ...pa daj,kaj se sekiraš s taščo...povej ji kar ji gre...jaz tako naredim pri moji...sem ji tudi že vzela nežo iz rok,ko je jokala...ona pa meni naj kar malo joka...sem ji rekla,da moj otrok bo živel tako,kot ga bom jaz vzgajala..se sploh ne sekiram za njene besede...smo daleč,tako,da nimam kaj preveč kontakta,tast je pa zakonuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

04.11.2007, 10:35

clock-img

yudit

pencil-img

567

majrimuser posted image , ja dodala sem nekaj novih slik v zaseni album če bi kera ledala naj reče...user posted image

clock-img

04.11.2007, 10:39

clock-img

majrim

pencil-img

3991

se javljam za geslo yudit

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem