writing-img

RE: Julijke 2007 (2.del)

clock-img

05.11.2007, 08:04

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Za srečanje štajerskih julijk predlagam četrtek, 9.11. ali petek, 10.11. ob recimo 11? Plac isti, ali gremo tokrat drugam? Vsaka naj pove svoj predlog....

prijavljene:
- madejka (ti itak vem, da ne boš manjkala user posted image )
- SANEK1 (tebe kar štejem zraven, ker si ravnokar rekla, da ti je vseeno kdajuser posted image )
- moja malenkost

clock-img

05.11.2007, 08:10

clock-img

Anonimen

Meni je vseeno kje in kdaj.... Ko boste dorekle, bom si probala avto zrihtat, obljubim pa 100% nič ne.... Bi vas pa ful rada spet vidla...

Joj, meni se fuzla. mali je ko vrtavka. Ga daš v postlco, pa ma čez minuto že noge na pojštru, glavo pa dol. Sem ga dans zjutraj v temi skor za noge gor potegnila, ko sem itaq še bla cela zlimana.

Imamo pa novo zabavo, ki nas zaposli za celo uro. Včeraj mu je babica na žegnanju kupila helijev balon (Tweety-ja). Jaz sem ful pizdla, kaj to takemu malčku kupuje in dnar bek meče. Ampak je fajn. Zašnolam mu ga na nogico, on brca, balon miga on pa vriska od sreče. Celo uro je bil mir včeraj... Pol pa samo pade od utrujenosti...

Po moje, bom drug teden iskala, kje lahko helijeve balone anbavim. user posted image

clock-img

05.11.2007, 08:13

clock-img

tini6

pencil-img

480

Freycha, še mene štej zraven. Meni je vseeno, četrtek ali petek.

clock-img

05.11.2007, 08:20

clock-img

yudit

pencil-img

567

Dobro jutro...evo vam skup z Leo pišemauser posted image misma že od sedmih gor pokonciuser posted image nič nisam naspana že par dni ne ker se zelo hitro zbuuja... freycha-jaz bom še ti javila za srečanje lp

clock-img

05.11.2007, 08:25

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Yudit, luštne slikice. Lea je pravi user posted image .

clock-img

05.11.2007, 08:32

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Še mekaj novejših slikic:

Živa sedi na mamici in pljuva:

user posted image

Živa se igra:

user posted image

clock-img

05.11.2007, 08:41

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Za srečanje štajerskih julijk predlagam četrtek, 9.11. ali petek, 10.11. ob recimo 11? Plac isti, ali gremo tokrat drugam? Vsaka naj pove svoj predlog....

prijavljene:
- SANEK1 (tebe kar štejem zraven, ker si ravnokar rekla, da ti je vseeno kdajuser posted image )
- yudit (?)
- zvesta (?)
- moja malenkost

clock-img

05.11.2007, 08:45

clock-img

tini6

pencil-img

480

pa Tini6 - za srečanje

clock-img

05.11.2007, 08:48

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ups... sorry user posted image

prijavljene:
- tini6
- yudit (?)
- zvesta (?)
- moja malenkost

clock-img

05.11.2007, 09:04

clock-img

Anonimen

corfu saj mene tud malo skrbi kak je tole okretno....če bo sploh kdaj pršu do nasuser posted image user posted image firma ne vem kaj je, nikol čulauser posted image mi je všeč drgač tak bolj robustn dizajn, s temi ogromnimi kolesi in tko....da preguram tele naše potke pošudraneuser posted image pa tud ta ko ga mamo zdaj, ni nek peresno lahek, pa kar greuser posted image piše pa da je alu ohišje in lahko vodljivuser posted image čeprav zgleda mi ne.....mah, sem že kr malo navdušena no, pa se nazaj držim, ker nekak dvomim da bo tale nakup uspešenuser posted image

evo, sem si že glavo umila, ker se mi zvečer ni dalo, zdaj pa jem tule pa kavico pijem , likalnik sem si vžgalauser posted image zdaj pa čakam da se sam lotiuser posted image user posted image
atko je boljši, že zdrav skor, dons je šov na šiht, midve se nisma nič nalezle, pa jaz itak mam zgleda ful dobr imunski sistem, ko sem redko bolana, so vsi okol, mene se pa ne primeuser posted image za tamalo me je skrbelo, pa zgleda res dobi dost protiteles od mene al kaj, ker neki ful izolirala je nisma....saj enkrat tko more bit bolanauser posted image

clock-img

05.11.2007, 09:07

clock-img

Anonimen

živa facka malauser posted image   ula je tud pljuvanje poštudirala, pa balončke dela iz sline, pa ko tečnari ful usta zvija in neke čudne glasove spušča, kriči zraven pa mnjam, ajn, mam, blamuser posted image user posted image tak da se morm režat zravn, ko jo poslušam

clock-img

05.11.2007, 09:10

clock-img

tini6

pencil-img

480

Malo sem dala spat, upam da bo vsaj malo zadremala. Naša je tud pogruntala zdaj ghii, ghee, ghuu,, pa balončke zraven dela. Prava faca.

clock-img

05.11.2007, 09:14

clock-img

Anonimen

aja, še toleuser posted image user posted image

tkole pa v antilopu čičauser posted image samo poskusno, sevedauser posted image

user posted image

clock-img

05.11.2007, 09:27

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Ulla, mi mamo tudi kr širok, z velikimi kolami vozek. Je kar okoren, ampak ko se ga enkrat navadiš manevrirat , ni problema. Ma svoje prednosti in tudi slabosti. Meni je super, ga ne menjam. user posted image user posted image user posted image
Ni terena, da ne prideš-sneg, led, kamni, ful visoka trava ( preverjeno, ker smo vozek poerbali), je pa res, da zasede skoraj cel prtljažnik, v kaki mali trgovinici se zaletavam v vse kr je možno ( bo treba več vadit-torej več v trgovine hodit user posted image user posted image user posted image ).
Zadnjič sem šla na obisk k prijateljici in ker imajo taka stara vrata, da so bila samo na eni strani odprta, druge strani pa nisma mogli odhaklat, nisem mogla z vozekom sploh not. Ampak se nisem dala motit. Zraven je en frizerski salon, ki ima zdanja vrata v bajto, pa sma prosli če lahko gremo skoz, pa je spet nastal problem, ker je pred vrati oni umivalnik za glavo prat, smo pol vozek čez dvignile.
Tam pa je sedela glih ena baba z mokro glavo in je mela zaprte oči in ko je pogledla, je bil vozek glih nad njeno glavo. Babo je skoraj kap. user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2007, 09:31

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image to pa verjamem da jo je kap skor ja....

ma saj, recimo za po mestu med onimi avti za švigat mogoč res ful prov pride kak jane slalom al kej tacga....samo jaz tule vozim po teh naših zrukanih cestah, pa ob savinji po oni peš potki in čez trg po tlakovcihuser posted image če so male kolese ti skor obrne voz, to gre pa ko traktor....

clock-img

05.11.2007, 09:33

clock-img

Anonimen

Freycha.. nasvet zate, ko greš jutri v Graz... V Toys'u imajo megapack pamperske, ki stanejo nekaj manj kot 25 €. Bilo kera cifra, pa mislim da tudi sorte. So pa menda pakunge tam okrog 141-156 kom, pa 25 €, meni se zdi ugodno...

Midva bova menda v soboto gor pičila, če se bo izšlo...

Jutri pa čakam, da mi trip-trapa dostavijo...

clock-img

05.11.2007, 09:44

clock-img

Anonimen

Siskamiska... tista kokosova torta je za prste obliznit... samo naslednjič bom jo delala z belo čokolado...

clock-img

05.11.2007, 09:44

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

zvesta joj, hvala za tale info!

Punce, eno vprašanje imam. A imate ve babysitterje? oz. tiste naprave, ko slišite, kaj dete počne? in če ja, od katere firme? Mene vedno bolj mika, da bi Ditina vrata sobice začela zapirati (malo več intime rabiva user posted image ), samo jo pa moram slišati. Dajte malo svetovat prosim!

clock-img

05.11.2007, 09:47

clock-img

Anonimen

freycha jaz mam philipsovega in je zakonuser posted image prvo sma enga drugega nabavla pa je vrag tako hreščal da je blo za znoret....če bi se mala samo premaknila, bi to začelo hreščat, pa to te mora kap sred nočiuser posted image ta je pa super, je res bil malo dražji, ampak nobenih šumov in nič....samo otroka čuješ ko zacmevkauser posted image uporabljam ga pa že od rojstva, ker mala že skoz v svoji postli in sobi spiuser posted image

clock-img

05.11.2007, 09:48

clock-img

tini6

pencil-img

480

Ja Freycha, jaz ga imam že od začetka. Si malo bolj sproščen. Sem pa ga podedovala od sestre. Je od Tomy-a.

clock-img

05.11.2007, 09:49

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

MIdva imava od Aventa, in sva zadovoljna..

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

05.11.2007, 09:50

clock-img

Anonimen

Freycha, ni za kaj.... Ima pa Toy's zaj kar neke ugodne akcije, ko praznujejo 20 let...

Midva imava babysitterja... Da lahko kdaj tudi posodo pomije, ko spi, ker drugače, če so odprta vrata, ga vsak zven žlice ali krožnika prebudi. Imava pa poerbanega Philipsa in je zelo fajn. Se sliši še vsak šum, ko se obrača. Če ga daš na najvišjo jakost. Pa dva kanala ima, da ne loviš sosedove varuške.

Tega imava, le da je moder:

http://www.supercena.com/I-Elektronska_varuska___SCD361___PHILIPS?PHPSESSID=af7f08797f26c601cc87b58d13a150c7

clock-img

05.11.2007, 09:51

clock-img

Anonimen

clock-img

05.11.2007, 10:13

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Freycha, mi imamo varuško iz Hoferja. Je ful poceni, nekaj čez 30 ojrov in sma zelo zadovoljna. Majo pa jih vsake tolko. Se splača spremljat reklame.

clock-img

05.11.2007, 10:47

clock-img

madejka

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Punce, eno vprašanje imam. A imate ve babysitterje? oz. tiste naprave, ko slišite, kaj dete počne? in če ja, od katere firme? Mene vedno bolj mika, da bi Ditina vrata sobice začela zapirati (malo več intime rabiva user posted image ), samo jo pa moram slišati. Dajte malo svetovat prosim!

Mi smo dobili od nečakinj enega od Philipsa pa fajn dela! Včasih res rabiš vrata zapretuser posted image No taki je ko zvestin!

Ulla meni so tud všeč vozi z velimi kolesi, zato imamo pa Peg peregovega Unota - tega. Ima zadnja kolesa velika in sprednja mala, da se lahko vodi. Pa ročaj mu gre obrnit v eno al pa drugo smeruser posted image

soooonček je, soooonček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem