writing-img

RE: Sem prestara???

clock-img

22.10.2007, 07:53

clock-img

Janey

pencil-img

4341

Natyy kar začnite delat..želim da vam čimprej uspe, saj to prišala TOLIKO LEPEGA.

clock-img

23.10.2007, 10:42

clock-img

limma

pencil-img

1098

Moja sodelavka je imela prvega otročka pri 40-ih, šla je na AC in je bilo vse v redu. Zgleda super, še boljše kot prej user posted image ,  pa čeprav je že prej bila kot kakšna deklica. Srečno in če se bosta odločila - držim pesti! user posted image

clock-img

23.10.2007, 18:40

clock-img

sade

pencil-img

115

user posted image user posted image user posted image go for it.... kot so ti vse pred mano svetovale se pridružujem. Jaz bom letos dopolnila rosnih 34 in decembra čakamo prvo user posted image ... in da sem odkrita... mi seka na otročje, da se sploh poznam ne... pa še 2 meseca sta do decembra.
Če je želja... ni panike... srečno!

clock-img

23.10.2007, 18:42

clock-img

Anonimen

Vse je v glavi. Pardon, večina. Nekaj malega je v letih, ampak samo nekaj.

clock-img

25.10.2007, 21:53

clock-img

muzika

pencil-img

394

Jaz sem staa 38 in se zaradi tega nič ne sekiram.

lp

clock-img

26.10.2007, 19:42

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pozdravljena. Sama sem rodila drugega sinka pri rosnih 37.user posted image Med prvim in drugim je 18 let razlike. Resnično v tej starosti čisto drugače dojemaš materinstvo, kot v mladih letih, ko imaš še s sabo veliko za opravit. Kljub sinkovi bolezni, ki nima nič opraviti z mojo starostjo, je on nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v življenju in je sonce cele naše družine, ožje in širše. Nič se ne sekiraj, kaj pravi ginekologinja, je pa res dobro, da pohitiš, ker leta res ne delajo tebi v prid. Saj veš, ne uspe v prvo ponavadi, sploh ko si to res želiš in meseci hitro tečejo. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem