IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Drugi takšen primer, ko so mi pred leti ukradli torbo. Moja reakcija: Moja šminka, sedaj pa nimam šminke!!! Pa kaj si ti nor....kakšne neumnosti človek razmišlja.

Haha, ob temle sem se pa res nasmejala. Ampak dejansko je res, da, ko te zagrabi panika, ti možgani odpovedo in se vklopi "avtopilot".
Mojemu

se je pripetila precej podoben dogodek kot Paštetkini Maši. Ko sem ga oživljala, sem poslala svojega dragija, da je nujno poklical mojo mami, da pride pomagat

Pa da nau pomote, ni iz medicinske stroke, nima opravljenega nobenega tečaja oživljanja... ampak takrat mi je edino to padlo na pamet, to se mi je zdelo najbolje. Vendar, ko je zadihal in si nekoliko opomogel od šoka, pa smo kar hitro šli k zdravniku. Ko se je kasneje isto pripetilo še 1x, pa si nisem niti toliko časa vzela, da bi se preoblekli; jaz sem bila v pidžami, mali pa v samem bodiju, ko sva ga peljala na oddelek...
Smrt v družini... o groza. Takrat sem ravno bila čez vikend pri fantu (ja to so bili še časi

), me je ob 7 zjutraj klical brat in povedal, da je umrla babi. Jaz sem ga narobe razumela, ker me je s klicem prebudil in še nisem dobro funkcionirala, poleg tega je jokal... jaz sem ga takrat razumela, da je rekel: Mami je umrla... Jaz sem takrat doživala grozovit šok, jokala, ne, tulila sem tako, da sem najbrž prebudila vse Velenje, srce mi je dobesedno otrpnilo od groze...

in ko mi je vendarle lahko dopovedal, da je umrla BABI, sem si tako oddahnila... pravzaprav sem bila srečna, da je umrla babi... saj vem, da se grozno sliši, ampak res se mi je oddahnilo, pa čeprav sem tudi babico imela zelo rada. In potem, ko sem odložila telefon, sem zaradi tiste groze, tistega občutka, da sem za trenutek ostala brez moje mamice, da sem razumela in čutila, kako bi bilo, če bi umrla, zaradi tega sem jokala nato še pol ure. Šele kasneje zaradi babice. Tako, da v takšni situaciji, jaz gotovo ne bi zmogla sedeti za računalnikom.
Tako, da tudi jaz težko razumem, kako lahko po takšnih dogodkih sedijo za compom. Ampak vsak reagira pač drugače. 100 ljudi, 100 čudi.