writing-img

RE: tihi dnevi

clock-img

24.10.2007, 12:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Ja, to je pa tema o naju user posted image .

rekordno število tihih dni: 14
popustil : jaz
on: nikoli
zakaj: ker nisva nikamor prišla, on trdi svoje, jaz svoje
zaključek: jaz popustim, priznajoč, da sem za kriva vse

jap, tko se mamo mi user posted image

Mi je poznano tole, ja. Samo rekord v tihih dnevih pa imaš še vedno ti.

Žaži, jaz se tudi hočem takoj o problemih pogovorit, pa se mora taprvo on zmulituser posted image

clock-img

24.10.2007, 13:41

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Pri meni je blo vcasih isto - sva se skregala in se nisem hotla z njim pogovarjat tud po teden...pa je probal, pa sem samo kaj grdo odgovorila, ga nazjala in utihnila...vedno se je on matral, dokler me ni tolk omehcal, d sva prisla do nekega pogovora in se potem normalno zmenila. Jst nisem nikoli  probala pridt do njega oz. vsaj nasproti.

Potem mi je pa enkrat zarad ene ful banalne stvari kliknilo, da se mu pa lahko kaj zgodi in da si ne bi nikoli odpustila, da bi bla v tem trenutku skregana...saj ga imam namrec rada in mi pomeni njavec na svetu...on pa bi sel, ne da bi to vedel (pac crn scenarij v glavi). Od takrat naprej ne kuham vec mule, se skregava, se zmenva in se polubckava in imava rada naprej...da ve, da je moj in da ga neizmerno ljubim...pa tud povem mu to vsak dan, prav tako pa tudi on meni.

Da ne bo vse tolk idealno - se zmeri je moski in vsake tolk casa ga obvezno spluvam, kolk je smotan in se razjezim nad njim user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

25.10.2007, 17:56

clock-img

Anonimen

nemorem verjeti uspeva namauser posted image sproti reševati probleme, sploh se še nisva uspela skregati, kar nekaj nasvetov sem prebrala in zelo dobrouser posted image user posted image nama gre.
Le kako dolgo user posted image bova tako zdržala, upam da zavedno!!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem