writing-img

RE: Toše - v spomin

clock-img

24.10.2007, 11:14

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

o moj bog...user posted image

clock-img

24.10.2007, 11:15

clock-img

Anonimen

jest vidim samo en kriceci obraz nc druzga,groza

clock-img

24.10.2007, 11:17

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Nisem se oglašala na tej temi, a mislim, da prisotnost teh obrazkov veliko pove, da telo zapusti ta svet, energija pa že po zakonu fizike ne more nastati iz nič, niti se v nič ne more spremeniti. 

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

24.10.2007, 11:18

clock-img

Fiona23

pencil-img

124

Kje je pes? Ja Toše je mel svojga šarplaninca, Andrijani je pa kupil zlatega prinašalca, da bo lažje dočakala njune otroke. Ona je to povedala v svojem prvem intervjuju po tragediji.

LP, Bejbika

clock-img

24.10.2007, 11:19

clock-img

barakuda

pencil-img

189

zdej sem tolk zbegana da niti ne najdem originalne te slike
a ma katera kakšen link, ker sem čist out
rada bi namreč še 1x videla to sliko in sicer brez označb

clock-img

24.10.2007, 11:20

clock-img

Anonimen

Prišli so ga pospremit.user posted image user posted image
Tisi,ki jih je poznal al pa žlahta,ne vem nič več..user posted image

clock-img

24.10.2007, 11:20

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Ja, jaz sem psička tudi že včeraj videla, samo se mi je zdelo že malo smešno vse skup, pa ga nisem niti omenjala. Je pa res, da ji je pred kratkim kupil zlatega prinašalca, da mu ne bo več toliko ponavljala želje po otrocih. O tem bi naj začel razmišljati drugo leto.
Groza, kaj se to dogaja.

clock-img

24.10.2007, 11:21

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

clock-img

Anonimen

Punce, z vsem dolžnim spoštovanjem do Tošeja in do vas, kot souporabnic RR, vas sprašujem, če je vse v redu? Potrebujete kakšno pomoč? Psihično ali kaj podobnega? Ramo za jokat? user posted image

clock-img

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

IZVIRNO SPOROČILO: Fiona23

Kje je pes? Ja Toše je mel svojga šarplaninca, Andrijani je pa kupil zlatega prinašalca, da bo lažje dočakala njune otroke. Ona je to povedala v svojem prvem intervjuju po tragediji.

Pes je čisto spodaj,mislim da so vrata zmečkana in je notri obris od psa.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

clock-img

Katarina_Barbara

pencil-img

25

Evo še ena, ki žaluje. Berem vse kar je povezano z njim, poslušam samo še njegove CD-jke, me boli. Ko sem včeraj slišala Moja po radiu, so me samo solze oblile.

Kar pa se tiče slik. Jaz vidim tisti mrk obraz in pa tisti bel kot dojenček.
Si pa razlagam takole. Konec septembra sem bila v Makedoniji, kjer smo si ogledovali njihove cerkve. V vsaki cervki je tudi freska, kjer umre bogorodica, se pravi mati, ki je rodila Jezusa. Ponjo pride on in jo odnese gor kot dojenčka, kar nam je vodič razložil, kot da je bila njena duša brezmadežna, zato bo živela naprej kot otrok.
Zato si jaz razlagam, da je tudi on bil brez greha in je šel gor kot čista duša - dojenček.
Koliko je pa to res, bo pa vedela tista, ki je iz Makedonije, jaz podajam samo razlago našega lokalnega vodiča.

clock-img

24.10.2007, 11:23

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Zato si jaz razlagam, da je tudi on bil brez greha in je šel gor kot čista duša - dojenček.

user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

24.10.2007, 11:24

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Moram se tudi jaz oglasit.Berem vse v zvezi s tem že en teden.Pa tudi jaz ga prej nisem poslušala,niti ene pesmi nisem poznala,le vizualno sem vedla kako izgleda.Od torka naprej pa kot da sem "obsedena".Najprej sem si skinla vse albume,poslušam non-stop,vsake tolko časa čekiram forume..Sploh mi ni jasno kaj je z mano???Da ne pišem o tem,da  tekom dneva ogromno razmišljam o njem..
V posmrtno življenje,reinkarnacijo in te stvari pa ful verjamem!!Ampak vseeno vidim le en obraz-nad roko,na ostalih slikah ne razločimuser posted image

clock-img

24.10.2007, 11:25

clock-img

saraja

pencil-img

770

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=14393

Vidim polno obrazev, v ozadju, ne v avtu!user posted image user posted image user posted image

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

24.10.2007, 11:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška to pa vidim in to dva na zmeckanih vratih stran od avta ,na haubi pa en obrazek zelo mil

clock-img

24.10.2007, 11:28

clock-img

tatam

pencil-img

1230

IZVIRNO SPOROČILO: saraja

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=14393

Vidim polno obrazev, v ozadju, ne v avtu!user posted image user posted image user posted image

Na kateri sliki in kje približno???

clock-img

24.10.2007, 11:29

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

IZVIRNO SPOROČILO: suyani

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška to pa vidim in to dva na zmeckanih vratih stran od avta ,na haubi pa en obrazek zelo mil

user posted image user posted image user posted image Ojoj,celo dva psa sta,ja. Men je kar groza. Pogledam sliko,pa jo zaprem pa čez minuto dve spet odpremuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2007, 11:30

clock-img

saraja

pencil-img

770

n

Spodnji, ena je želela originalnosliko, ker je ono nekam izgubila, al kako?

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

24.10.2007, 11:30

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Ampak punce, to še ni bilo nikjer objavljeno a ne? Da bi kdo videl kaj podobnega????

clock-img

24.10.2007, 11:31

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Ampak punce, to še ni bilo nikjer objavljeno a ne? Da bi kdo videl kaj podobnega????

Jaz nisem nikjer zasledila

clock-img

24.10.2007, 11:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

NE

clock-img

clock-img

Anonimen

to vse skupi vodi nas v norost kva naj si mislimo,mam obcutek da so duhovi komi cakali da se jim pridruzi,a se samo meni tako zdi

clock-img

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Ne, ni še bilo objavljeno. Jaz sem včeraj to sama opazila, na lastno roko, brez iniciatorja, razen moje sestrične, ki se je tudi igračkala s tem in iskala z menoj.

clock-img

24.10.2007, 11:33

clock-img

barakuda

pencil-img

189

IZVIRNO SPOROČILO: saraja

n

Spodnji, ena je želela originalnosliko, ker je ono nekam izgubila, al kako?

ja, jaz hvala user posted image user posted image
hotla sem še 1x videti original sliko, brez obkroženih obrazov

clock-img

24.10.2007, 11:34

clock-img

tatam

pencil-img

1230

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

Mislim,da ne!Kaj pa to pomeni???Da se nam že meša al tudi drugi vidijo,pa zaradi "lepšega" ne upajo povedat????

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem