IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi
Scuba: dogovorjeno glede knjige. Saj lahko tudi sestrična pride na kavo, čeprav nima
Mislim da moja sestrična zbeži iz naše družbe v roku 3 minut

. Ne ravno da ne mara otrok, ampak ona je ena taka stara hipijevka, brez materinskega čuta in naši pogovori mislim a bi jo spravili prav v obup
Bom skopirala iz novembrk štorijo o sestrični če katero zanima
Skratka.. Moja sestrična je stara 58 let (ja ja vem, staro sestrično imam). Pri 18 letih je pred maturo zbežala v Honk kong. Babico je nafarbala da bi si rada kupila avto in ji je dala denar, ona pa je s tem denarjem zbežala stran od mature in njene mame s katero se nikoli nista razumeli. V Honk kongu se je zaposlila kot sobarica in tam ostala mislim da eno leto. Tega se je hitro naveličala in se preselila na Sejšele kjer je z enim avstralcem odprla surfersko šolo. Na sejšelih je ostala cca 5 let. Nato je odšla v Brazilijo kjer se je naučila portugalščine in delala kot prevajalka. Potem je prepotovala še pol sveta, povsod nekaj delala in bluzila. Ustalila se je nato v Parizu kjer je odprla najprej malo gostilnico in čez par let prav tako veliko super gostilno. Tam je bila enih 20 let. Ko pa je imela dovolj let da se je upokojila je prodala gostilno in stanovanje v parizu in se preselila v Indijo - pokrajina Goa, kjer sedaj uživa ob morju, kadi travo, pije kokteljčke in preganja turiste

. Pred dvema letoma je kupila eno staro indijsko vilo in sedaj končuje prenovo te vile in bo oddajala apartmaje. Kokr mi pošilja slikce je res lepo videt.
Drugače pa samo življenje v Indiji je njej pisano na kožo. Za malo denarja (po evropskih standardih) kraljevsko živi in se "preserava". Se ji je pa tam zgodila tudi nesreča. Je hodila ob cesti ko je priderjal en avto, ona je odskočila, padla in z zadnjim delom glave tako močno priletela na en količek, da ji je dobesedno eksplodiralo oko, tako da je slepa na eno oko oz ima umetno oko. Je kr frajerka tale naša "punca"
Ljubljana krasen kompletek za jakoba. res bo lepotec