To se pa reši tako, da fante "naženeš" k delu, malce ZRAVEN čekiraš in že kmalu na začetku vprašaš, kakšno pivo bodo pili, ko bodo končali, da boš do časa šla v klet in nazaj, ker ti to vzame kar nekaj časa...
Saj danes se sliši nesramno, ampak približno tako je res bilo, da pa ne pretiravam, pa naj še povem, da se je v konkretnem primeru šlo za eno tišlarsko delo, kjer sta obvezno morala 2 držat in merit in žagat in je bilo dela vsega skup za urico, max. 2, ampak se je moj odločil, da je pa to pretežko zame, da bi mu pomagala.
Saj vem, da se za nazaj vse enostavno sliši, pa tudi, če bi se patronažna in delavci srečevali na stopnjicah, bi že razumela, jaz pa sem tudi takrat sikala, da nas bodo na socialno prijavili, če še do kopalnice ne bomo mogli pridit.
Psiha, hormoni... vse dela 100/uro, ampak mi je še danes zelo žal, da sem se morala tolk sekirat in ukvarjat z adaptacijo, preden je bilo kaj narejeno. Zaradi živcev se splača težit 14 dni pred rokom, da se potem bolje počutiš.
Mislim, da moški to težko zastopijo. Marsdikaj iz nas govorijo hormoni, ampak kaj čmo, narava tako naredi.
tako lep čas v pričakovanju je škoda zapravit na tak način, je pa dejstvo, da bo v roku 1-3 mesecev stanovanje tipi top in lep dojenček v njem na toplem...
Srečno!