Jutro punce
Ravnokar sva se vrnila iz Po, kjer sem imela NS.
Kaj naj rečem....bilo je lepo, lepo, lepo. Videla sva možgane, želodček, stopala, prstke na rokah. .... izvedela sva tudi spol. Punčka bo, sicer ni 100%, vendar skoraj sigurno.
Rezultat na mojo starost je full dober 1:9123 (imam 30 let), tko da so vse skrbi, ki sem jih imela odveč.
Srečna sem!!!!
Slikca je v albumu.
Cena pregleda pa je 42 eur (brez cd).
a ni luštno, ko vidiš svoje malo lepo dete, ko se bi ga lahko skor dotaknil
netki, prineseš cd, najprej vse pogleda, potem na koncu pa še slikce posname. zdravnica je zelo zelo prijazna, mene je tudi tolažila, prav tako sestra, ko sem se potem zlomla tam. pregled je trajal nekje 15 minut, je pa res, da midva nisva nič kaj videla, roke, noge, potem pa se je zdravnica osredotočila samo na merjenje nuhalne svetline, kar se mi je zdelo tudi prav.
edino zmotlo me je na koncu ko naju je po slabem rezultatu vprašala: kaj zdej vama vseen posnamem slikice na cd? se mi je zdel tko grdo. da ker je moj otrok mogoče downček, si pa ne zaslužima al ne želima slikic. je pa vseeno zlo prijazna. nič bat, vse bo ok. jaz sem danes v ljubljani dala kri za dodatne preiskave, nekje v roku 1 tedna do 3 tednov pa dobim rezultat, ki mi bo rezultat z nuhalne povišal ali pa zmanjšal. v vsakem primeru,pa grem potem še na amniocentezo, tudi če bo za plačat. mejte se punce, lep božič želim
nanka točno tako. samo prideš na polikliniko, zraven pa imej rezultat (dokument) od nuhalne in to je to. aja pa 28 evrov stane.
netki, nesla sem oboje s seboj, ampak vzela je cd. za filmček sva tut midva prosla, pa je rekla, da tega ne dela, ker v 2d načinu ni filmčkov. jaz mislim da se da, samo se pri nama pač ni odločila.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!