ampak je fajn dečko drgač, sej dans pa spet pride hihi. tinky, ja kr počaki, lahko da bo tut v izoli gužva. boste tri na eni postli ležale
sej zdej se norca delam, sam potem bo pa verjetn kr hudo. no ja ven bomo že spravli naša deteca, pol pa tko hitro domov se cartat. a se zavedate kako hitro čas teče. a nismo se komaj spoznavale pa spraševale kaj pomenijo razne bolečine, pa se menle da so naši zakladki veliki 1 cm in tako dalje... na zdej pa še en teden... pa začnemo ta prve na seznamu že 5 mesec, ta zadnje pa so že fino v 4 mesecu. pikice niso več pikice, so velike tudi že 18 cm po celi dolžini. ma to je noro. in mine še mesec dva, pa bomo v 6,7 mesecu... ojej
komaj komaj čakam. kaj naj grem pa zdej delat? ktera je rekla naj grem jest ?
ok pa grem, neki dobrega. papa

Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj...
Male razvade

Tako zarodki v maternici kot novorojenčki večino časa preživijo v fazi REM spanja, za razliko od ...
Vse o nosečnosti
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!