Ja res je kar neprijetna zadevica tole ja. Sem tut jaz že slišala za tale tampon pa LCA jogurt sam morm še preizkusit. Bom šla jutri v nabavo in upam da bo kej pomagal. Sej upam da bom dobila kakšno kremico na naslednjem pregledu...
Tko, zdej pa še mal pred TV, pol pa spat.
Jutri smo pa spet na liniji.
Lepo se mejte!
tut men se že počas spi... pa ne od utrujenosti, ampak od učenja - ful zanimivo, namreč
bom šla počas v mežano. se tipkamo jutri!
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Nosečke dobro jutro,
Na žalost nisem prebrala vsega za nazaj, ker je že preveč strani od kar sem bila zadnjič z vami. Upam, da so se dogajale sme dobre stvari v teh 3 tednih.
Nisem se javila nič, ker sem bila na bolniški in v bolnici zaradi dehidracije. Še vedno me spremljajo slabosti in občasna jutranja bruhanja. Je pa veliko bolje kot je bilo. Z malim je vse OK.
Danes sem začela s službo, naslednji teden pa imam pregled.
flower za bel iscedek pravjo da je normalen med nosecnostjo,ce te pa tolk moti ti pa lahko ginekologinja predpise neke svecke,k so namest tega da bi si sama tampon z jogurtom rinla
to vem zato ker men je to preventivno napisala sam mam se vedno recept u avtu,se nisem sla iskat,mam se nekam znosen izcedek
sm10 dobrodosla nazaj lepo da je vse uredu,cuvaj nase in na soncka
Kaj katera ve, kaj lahko vzamem proti suhemu dražečemu kašlju???
Tudi moja mlajša je bolana. Meni je včeraj zdravnica napisala domač recept.
1l vode zavreti. dobro oprati 1 jabolko, 3 orehe z lupino in jih samo malo natolči, da poknejo in 1čebulo z lupino. Vre naj 1/2h na malo. Trikrat na dan naj to pije. Aja, pa sladkaj z medom, da bo boljšega okusa. Tudi tisto z redkvijo je v redu, samo jaz nisem mogla tega otrokom spravit po grlu. Čim hitrejše okrevanje vam želim!!
Pozdravljene punce.
Tudi jaz se malo javljam. Čeprav vas kar berem in tudi kaj koristnega zvem. Prav tako kot mnoge med vami se sedaj obremenjujem s tem, kdaj bom začutila svojega
. Čeprav sem že v 17. tednu in je to moja 3. nosečnost še vedno nič ne čutim. Sem prav presenečena. Lex vem da je to tvoja 3
. A ti že kaj čutiš?
Jutri imam pregled upam, da zvem kaj lepega ali kaj novega.
Zanima me kako napreduje srečanje julijk. Upam ,da si še niste premislile.
LP
netki, ilatic - jst sm v četrtek prvič začutla našega škratka. in je kar konkretno pobrcal. ampak to je bilo tudi vse. potem sem še čez kakšno uro spet malo začutila premike... in potem nič več. je pa res da sem bila ta vikend precej v gibanju in nisem bila toliko pozorna - mogoče! ampak sm se prvič kar malo ustrašila.
se je pa zgodilo ravno na zagovoru na faksu. tega pa res ne bom nikoli pozabila
sm10 sem vesela, da si boljše. je pa zanimivo ja. v katerem tednu si? jaz v 18 pa še vedno občasno bruham zjutraj, slabo mi je pa vsako jutro. mogoče pri nekaterih pač ne mine.
drži se, pa upam da boš čimprej tolk fajn se počutla, da začneš na polno uživat v nosečnosti.
drugač pa... kak bi se navadla da sm doma, prav fino je. sem dva tedna nazj rekla, da bi mi blo dolgčas, če ne bi delala, ampak je super tkole. razmišljam da bi delala še kak mesec, pa potem pustila vse skupaj. bomo vidli.
pa pozabla sm včeraj: mojcej happy b-day in pozdravljene vse nove nosečke. papa
netki... punca, dihaj. vem kako ti je zdajle grozno. poslušaj, to da ne čutiš brcik ali karkoli, nu noben pokazatelj, da je kaj narobe.
zdaj se lepo sprosti, pokliči koga da te odpelje v zdravstveni dom ali v porodnišnico in pojdi lepo mirno na pregled, kjer bodo potrdili, da je samo kakšna žilca šla , da pa je otroček super in zdrav, da srček bije.
ni tu zdaj, da se boš sekirala, ker nočeš delat panike, imaš pravico, da se greš prepričat in jaz vem da bi se šla. hitro h ginekologu in javi kako je blo. mislim da je vse v najlepšem redu
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!