cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: nesoglasja ob novem članu

clock-img

29.10.2007, 20:36

clock-img

Anonimen

eee, baguska, pridm prec k teb na juzno user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:44

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja deej. Sem glih na frisno konzervo odprla.user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:44

clock-img

Anonimen

kero pa...ne jem glih vsake user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:45

clock-img

Anonimen

TUNO... user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:46

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hudooooo.... kako pa ti ves, da sem res glihkar tuno odprla??? da ti res neki ne vids na delc.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:47

clock-img

Anonimen

sajkik :))

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

punka... a zdej bos pa se zbircna al kaj??? dobila bos tocno to kar ti bom dala...user posted image

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:48

clock-img

Anonimen

ok, sam glej, da bo iz kuzkovga kroznika user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

tuki pa sploh ni dileme... z drucga gostom sploh ne dajem!user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hudooooo.... kako pa ti ves, da sem res glihkar tuno odprla??? da ti res neki ne vids na delc.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah.. to pa res ni blo tezko.. Ti se kej povem??? user posted image user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:55

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ja dej... na ZS user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:59

clock-img

Anonimen

uuuuu, kva sem jst enkrat enga modela, k mi je su na zivcice, na foro vrgla :)))) sem mela eno sample vrecko nutro pasje hrane in mu jo ponudila...je mislu, da je neke nove snacke...in mu pol, ko je ze polovico vrecke z uzitkom pozru, povedala, ga gre za dog food user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2007, 21:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *punka*

uuuuu, kva sem jst enkrat enga modela, k mi je su na zivcice, na foro vrgla :)))) sem mela eno sample vrecko nutro pasje hrane in mu jo ponudila...je mislu, da je neke nove snacke...in mu pol, ko je ze polovico vrecke z uzitkom pozru, povedala, ga gre za dog food user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In je pol prosu, za she??? user posted image

clock-img

29.10.2007, 21:04

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Hm, mi je kapnilo...obstaja kdo, ki psu ščteka zobe s svojo zobno ščetko ?! Glede na vse zagovornike pasjega lizanja, to niti ne bi bilo tako čudno

Ja mislm kere naumne primerjave. A ti pa moz tud isto scetko uporabljata????? Fuj.

Ah dej no, BAGUŠKA, veš da ne. Sem pa slišala za kar nekaj familij, kjer več članov uporablja eno ščetko. Ja, res je ful.
Vem da sem imela butast preblisk. Pa še zdaleč ne edini na tej temiuser posted image

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je tud moj dragi razlagu, da so bli enkrat pac sami moski nekje... ne vem kje. Pr enmu kolegu doma in so bli lacni za znoret, cekinov pa niso mel. Mel so samo pasto in pasjo konzervo. Prav da so jo toooook z uzitkom pojedl, da nobenmu ni blo jasno, kok je to dobr!!!

In glede na to, kok zlo mu je blo dobr, zdej samo molim, da mi je kdaj ne postreze...user posted image  Jaz namrec nimam vstopa v kuhno in nebi vedla.

clock-img

clock-img

Anonimen

kva misls user posted image

clock-img

29.10.2007, 21:06

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je tud moj dragi razlagu, da so bli enkrat pac sami moski nekje... ne vem kje. Pr enmu kolegu doma in so bli lacni za znoret, cekinov pa niso mel. Mel so samo pasto in pasjo konzervo. Prav da so jo toooook z uzitkom pojedl, da nobenmu ni blo jasno, kok je to dobr!!!

In glede na to, kok zlo mu je blo dobr, zdej samo molim, da mi je kdaj ne postreze...user posted image  Jaz namrec nimam vstopa v kuhno in nebi vedla.

ups, mogoce si jo pa ze n-krat jedla...v raznih minestrah ipd :))))

clock-img

29.10.2007, 21:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ah dej no, BAGUŠKA, veš da ne. Sem pa slišala za kar nekaj familij, kjer več članov uporablja eno ščetko.

Javlja se: baguSka... :)))

Sej u bistvu lohk verjamem... ampak higiensko mi pa to ni. Ceprav se tud zobna scetka umije, tko kot kroznik. Ampak ce bi scetko umil na 65 stopinj bi rapadla... user posted image

clock-img

29.10.2007, 21:08

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image  resuje me edin to, da jaz hodim v stacuno... in NE kupujem pasjih konzerv sploh... pri nas tud pes je clovesko hrano, s kroznika, za mizo in dobi svoj prticek, svojo vilcko in svoj nozek... une posodice pasje pa itak hranim za goste... on samo vodo vcasih iz njih dobi...

clock-img

29.10.2007, 21:10

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  resuje me edin to, da jaz hodim v stacuno... in NE kupujem pasjih konzerv sploh... pri nas tud pes je clovesko hrano, s kroznika, za mizo in dobi svoj prticek, svojo vilcko in svoj nozek... une posodice pasje pa itak hranim za goste... on samo vodo vcasih iz njih dobi...

uuu, tvojmu kuzku se pa gode user posted image ...edino prou

clock-img

29.10.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

no, eni spijo s kuzki v postli, jst sm pa z kuncico Misko :))

clock-img

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

uuu, tvojmu kuzku se pa gode ...edino prou

pojma nimas kok bi se sele teb... kot gostji user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

svoje case user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem