Jojj, no, smo dočakale geslo. Končno.
Punčare, vse ste tako lepe
, ampak jaz pojma nimam katero bi pod kakšen vzdevek dala.
zdej me pa še to zanima, katera je katera.....hmmm, a bo katera izdala sama zase kakšno frizuro ima???
ok, blondina manekenske postave je samo ena...to bo verjetno Meti. Ostale pa prosim na raport.
Pinči moja draga, me veseli, da sem te mal v boljšo voljo spravla!!
pa hvala za idejo za darilo. Sem kolegici kupila ene čist enostavne uhančke, take cart, samo s cirkončkom, jutri grem pa še po bon, da si bo v Loccitanu kaj privoščla. Bo ok, a ne? Pol sem imela pa taščo na obisku...smo čvekale ob kavici dokler ni tast tamalga pripeljal domov. Jutri pa moj dela.
Pa še vedno sem sama samcata...
!
Petek je in jutri bom lahko mal dalj časa spančkala.Tole zgodnje vstajanje je vedno hujše.Ampak spim pa zaenkrat kr dobro.
Februarka,lepega bauhija maš.Je čisto OK.Tile naši
se včasih tako naštelajo not, da sam ugibaš kje je kaj.Moj je že nekej časa naštiman bolj na levi strani (je večja izboklina in tut bolj trdo).Jim že tako ugaja
.
Zdej pa res močno upam, da nama rata jutri nabavit stojalo za banjico.Imava problem, da ne najdeva takega, da bi nanj pasala banjica, ki jo imava že od prej
.Očitno bo treba kupit tut banjico
.Rabiva pa še previjalno podlogo za na p.mizo pa stvari za nego.Sej, drugač zelo uživam v nakupovanju,ampak zadnje čase pa ne preveč,ker me kar utrudi in komej čakam, da s tem zaključimo.Aja,kombinezonček sem dobila od sestrične.Je take smetanove barve,ampak mal velik se mi zdi
.Je rekla, da je velikost za pol leta.Pol se bo naš
kar zgubil v njem
.Pa kako ga bom v jajčko pripela
,če bo pa sam blago.
sedaj, ko sem na bolniški pa kar ne morem spati.

Pa že čepim tukaj.
Zaenkrat še moje noči potekajo brez pretiranih motenj spanja, razen enkratnega obiska WC. Tudi

je pridna in ponoči ne rogovili, ali pa je jaz ne čutim.
Februarka, lep buši.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!