cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Anej in Zoja +

clock-img

02.11.2007, 21:41

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: pinki*

Mi je kar nekaj predlogov všeč, ampak so ta imena po večini že imena v sorodstvu ali otroci od kolegic. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa kakšna manj pogosta imena? - kako se vam zdi Aisha/Aiša?user posted image

men je Aiša ali Ajša svetovno... pa so v moji familiji vsi rekli, da bodo potem punčko klicali Avša user posted image

clock-img

02.11.2007, 23:18

clock-img

sovica3

pencil-img

121

Geja?

clock-img

03.11.2007, 10:42

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: sovica3

Geja?

ti bi res dala punčki tako ime? user posted image
Samo vprašam, ker ko pomislim kakšna bi bila iz tega imena fantovska razičica user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

05.11.2007, 08:45

clock-img

Anonimen

AJŠA user posted image

clock-img

05.11.2007, 11:30

clock-img

sovica3

pencil-img

121

Zamima, user posted image user posted image user posted image

ne vem, če bi dala tako ime svoji deklici... Mi je zanimivo... Imam hčerko Zojo, user posted image  Eneja, zdaj pa pričakujemo user posted image  z imenom Tej. Ko še nisem vedela, da imam v bušiju fantka, mi je ime Geja prišlo na misel... Mojemu ni bilo všeč, itak je imel on nalogo, da izbere ime za deklico, tako, da sem mu prepustila odločitev. Nazdanje je kolebal med Klaro in Lano... Tako, da skoraj 100% ne bi imeli Geje.

Ime Aiša oz. Aisha mi ni všeč, všeč mi je pa Ajša. Pomensko je to isto ime kot Zoja oz. Živa oz. Vita, pomeni pa "življenje". Moja Zoja ima tudi v vrtcu v skupini eno Ajšo, je ful luškana...

Lepo ime izberita!

pa pa

clock-img

05.11.2007, 11:52

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

Tudi jaz glasujem za Ajšo user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem