IZVIRNO SPOROČILO: Gina
boljše se bo imel 4 leta, znal bo enako mnogo kot nekdo, ki hodi na bežigrajsko,(ker izobrazbo ti šola da samo v par procentih, vse ostalo odneseš od drugje) samo sekiral se bo pol manj. Tako
Hja, s tem se ravno ne strinjam. Ce primerjam gim. Moste in gim. Bezigrad je strasno drugacno znanje na koncu, sorry. Sploh pa ce primerjam s srednjo solo (ok, samo vzgojiteljske in Gimba ne mores primerjat, ker je vzgojiteljska usmerjena drugam).
Ja, meni bo izobrazba otrok zelo pomembna. Ok, ce otrok ne bo odlicnjak, pac ne bo. Ce bom pa vedela, da je SPOSOBEN, ampak da je samo LEN, pol pa ni izhoda

Mu bom pomagala, ce kaj ne bo znal, namesto njega pa ne bom delala. Tako je bilo pri nas doma oz je. Ce kaj katera ni znala, je pomagal oci. In z nami sedel, ce je bilo treba, ampak na naso zeljo. Jaz sem potem ze sprasevala sestri ali pa ocija, odvisno za kaj se je slo. Pa je ena sestra zdaj na podiplomcu, diplomirala z 10 na FF (oz. koncna ocena je pac 9, povprecje 8,26), druga pa na PeF z 10 in je sedaj s 23. leti vpisana na defektologijo. Jaz sem bila vsa 3 leta do sedaj na gimnaziji Bezigrad pravdobra.
Mu pa ne bom tezila pri izbiri fakultete, pri srednji soli bom se mal sitna, ce ne bo hotel na gimnazijo, ce bo za to sposoben. Ne bom pa forsirala nekaj, cesar moj otrok ne bo zmozen, svojih ambicij pa tudi ne bom mogla na njem zganjat, ker je moja izobrazevalna pot meni cisto ok.
Pri partnerju pa pac ne morem vplivat, kaj si je on izbral, lahko mu samo povem, da je en velik smotko, ker je bil lenoba. Ker je sposoben
LP