Mehurčica, meni je tudi p rekel, da naj dam preventivno svečko oz. sirup po cepljenju pa nisem nič dala in je bil čisto ok..kaj pa vem, se mi zdi brezveze filat v tamale to kemijo, če ni res potrebno
Joj, Lane, naš ima pa nogice vedno ledene
Pa mu dam gor zabice pa volnene đtumfe pa copatke - led, ma, kakorkoli ga obujem ima hladne...to ima po meni
Jamrate o grdem vremnu, tu pri nas je bilo danes super
Sem bila sama z obema in smo se spustili do obale..prekrasno vreme...
Sem pa danes spoznala mamico, ki ima 5 letna dvojčka in potem še 2 letna dvojčka
In je sama z njimi, niso v vrtcu, samo občasno ji mama počuva..kapo dol...sem si rekla, da vedno ko bom kaj jamrala kako mi je hudo se bom nje spomnila..in bojo moje brige kar manjše
Tašče - kaj vse sem že jaz slišala, ampak jaz kar sproti pozabim
Da sedaj je pa 3 mesece star, da je moj mož pri teh mesecih že jedel bogsigavedi kaj vse,....itd..itd...Pa moja mama ni bila nič boljša pri Lizi, zdej pa ne teži več..je menda videla, da je Liza čist normalno izpadla tud če ni čaja pila pri 1 mesecu
Noa1, ne mi spet lušte delat s hrano
No, vsaj nisem edina ki ji je najlepša pot pot do hladilnika
Njemi..
Noseča že nisem, glede na to kolikokrat je pri nas ta henki penki na sporedu (beri ni na sporedu
)...zadnje čase je bolj sušno obdobje, žal
Razmišljam pa da imam mogoče PMS
...Čisto možno, da bo prišla tetka s krvavca
(malo iz snega na morje pogledat
)
Jasna,naš bi tud kr puzal...obračat se pa noče, je imel zadnjič ene prebliske zdej pa konec...
eh, bo že, se sploh ne sekiram - vse ob svojem času..
Je včeraj moj mož komentiral, ko sem mu omenila, da že na veliko uvajate, da našemu pa samo krompir pokažeš pa se že zjoka
Kar je res, mu je Liza dala pomfri pod nos pa ga je skor kap od joka
Eh, tudi to ob svojem času