IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Midve pa sva bili zjutraj okoli 10h že v mestu na čaju z dvema rr-jevkama, pol pa še malo na sprehod z eno drugo rr-jevko(povsod smo
),
me imamo pa jutri srečanje - septembrke 05. Ja, povsod nas je dost

. Bom pa jutr prvič na kakšnem srečanju sama z obema škratoma, poročam, kako se bo obneslo. Jao, že kar vidim hude scenarije

- en se doji, drug pa kje škodo dela
skuštrana, saj nisem tako mislila

. Sem hvaležna, da je Anže še tako mali, da ne rabi vrtca in je rad doma. Če bi bil pa že starejši, bi bilo pa vprašanje, če bi hotel ves dan doma viset z mami pa bratcem, ki še nič ne zna

.
prijateljice nosečke: nič od nič

... sploh pa sem si zdaj ustvarila nekako nov krog prijateljic, ravno tu, na RR, pa se dobivamo tudi v živo.
babylegs: ko ste razpravljale o njih, se mi je zdelo nezanimivo, pol sem se pa danes, ko sem gruntala, kako naj za jutrišnje pohajkovanje oblečem Anžeta, spomnila nanje ... bi bilo ful izi, če bi jih imel zunaj pod hlačami, pol pa, ko pridemo not na toplo, mu jih sam dol potegnem ... morda bo pa zadeva še mene začela mikat
klaudija: naš Anže se je zaljubil v pesmico Biba leze s tvojega CDja ... jo še zdaj slišim v ušesih

, tolkrat jo rolava