11.11.2007, 22:49
725
Pozdravček vsem še od mene.
Lepo da smo se preselile.
Čestitke tudi še vsem novim mamicam (se že dolgo nisem javla). Končno imam nekaj minut, da se spravim kaj napisat.
Elena je kar pridna. Zvečer zaspi med 9 in 10 in pol spi celo noč, razen hranjenja okol 1-2 in drugega okol 4,30 - 5. Pol je pa že jutranja izmena spet med 7,30 in 8. Pol spet zaspi in potegne nekje do 10 in jst seveda z njo, ker sem kot krepana mačka. Je pa čez dan malo več budna in zaspi nekje 3krat po urco. Ostalo pa se ji mora skozi neki dogajat (beri - hoče se nosit in bit na rokah, da gleda vse okoli sebe). Glavco že popolnoma obvlada, se kar dviguje in jo obrača v zraku. Itak drugače kot na trebuščku noče niti spat. Sem jo od začetka dajala na bok, ma se je po 15 minutah zbujala in jokala ko dež. Pol sem jo enkrat dala na trebuh in kot da bi odrezal. Vem, da naj bi kao bli na boku, ma kej čem, če noče bit. Še v vozičku jo morem stalno obračat, ker tja jo dam na bok al pa na hrbet in itak, da po 15 minutah začne cvilit. Krčkov pri nas še ni, oz. so bli le par večerov bolj v blagi obliki. Zgleda, da ji to adaptirano mleko BEBA paše.
V torek imamo posvetovalnico in me prav zanimajo njene mere.
Danes smo šli prvič z avtom na obisk in je bila kar pridna v lupinci. A vse prakticirate, da je lupinca na sprednjem sedežu v nasprotni smeri seveda, vedno, ali le kadar ste same v avtu - torej ko vozite, sicer je pa zadej in ve sedite zraven?
Drobižek....jst uporabljam mleko Beba1 in ga naša dobro prenaša. Tudi meni je ful težilo, ker se je dojenje prekinilo, ma enostavno ni šlo. Kar neki časa sewm bila vsa napsihirana zaradi tega, ma zdej sem se potolažla. Samo da je otrok zadovoljen in da sm jst umirjena. Zrasli bojo pa lih tako.
Količinsko pa poje večinoma 90, kakšen obrok vmes, pa se kar neki upunta in poje recimo samo 50, 60. Če ji probam silit, pa pol vrže ven točno tisto kar je bilo preveč.
Skuštrana...lepe slikice.
Midve sva zdej tri dni same - je šel moj na službeno potovanje in se vrne šele v sredo popoldne. Me je kar malo strah. Še dobro, da sem se zmenla z mamo, da bo pa ona prišla k meni, če me bo strah ponoči. Danes probam bit sama, pol pa bomo vidli. Sej v bistvu ni neč kej takega, ma vseeno mi je tko malo čudno.
Grem pod tuš in pol spat do prvega alarma. Upam, da bo čimbolj pozno.
Lahko noč.

Ampak sem se odločla, da bom na eno od starih revij še ostala naročena, da ne bom preveč padla v svet dudk, kolik, vročine, trdih kakcev,...
Pa sem zdržala, da je spustila in šla do wc-ja, ampak na srečo nisem bruhala. Pa mrazilo me je, da sem se šla oblečt in glava me je začela bolet. Malenkost boljše je, ampak še vedno nisem glih taprava. Upam, da je samo utrujenost, da se me ne loteva kaj hujšega.
Smo pa šli potem z vozičkom malo v park. Danes že cel dan spi in upam, da ne bo zvečer kake veselice s široko odprtimi očmi do ne vem kolikih.
. Zdaj sem pa našla veliko okusnejši način: Sezamove palčke
.
Koliko pojejo vaše štručke, ki jih hranite z adaptiranim mlekom? Zanima me, katere mlečne formule uporabljate?
bi js čez dan, ko mala spi. Takrat še nism tok izmučena!!!
, kolo ke vlece...., namrec oblecem si lahko samo ene hlace, pri ostalih me pa tisci