12.12.2007, 23:25
725
Evo mene. Pravkar sem obupala s hranjenjem naše pupe.....enostavno noče jest in se dere, ko da ji tržem noge, ko ji dam flaško v usta. Tako da je lepo tatko prevzel in .....ne boste verjele.....sedaj lepo vleče, prou slišim cmokanje iz sobe. Ne vem kaj se gre naša
, ma če bo šlo tko naprej bom res zgubila živce. Sam je pa tko cartkana ko mi pljuva dudo ven, da tudi ne morem bit jezna nanjo niti sekunde. Smo danes imeli kontrolo teže še enkrat in se je zredila samo še za 50 v enem tednu. Tko da skupaj v enem mescu je zneslo 505g, kar pa seveda ni po knjigi (naj bi blo 600 na mesec). Je rekla P, da jo je treba silit jest. Samo jst nisem zadost pametna okol tega, ker en obrok mi poje super brez problemov, pol naslednjega pa se dajeva po celo uro in še ne poje vsega, pa zraven kriči, kot da jo bo konc. Torej ni problem v mleku, ker če ji ne bi bilo fino, ga ne bi hotla nobeno rundo jest. Zgleda da se kar neki trma, da ona pa ne bo jedla.
Včeraj sem bila pa jst ful slaba,
cel večer sem bruhala in vročino sem dobila, danes sem pa itak švohica, ker sem jedla samo prepečenec in čaj. Zgleda, da sem tud jst kak virus staknila, ma hvalabogu sem že boljše. K pediatru jo je peljal kar moj
in vse sestre so ble navdušene, kako fajn tatko in kako praktičen in oh in sploh so letel same pohvale. Kako zanimivo, da moški požanjejo tak uspeh, za nas pa to velja kot nekaj normalnega.
Bom se jutri zvagala, če je to bruhanje vzelo še kak kg. Bi blo fajn, ker res ne vem kako spravit dol še teh 5. Mi ful teži, ker nobenih hlač ne spravim gor oz. gor že grejo, ma jih niti pod razno ne zaprem, tko da staslno v trenirki okol hodim, za kaj posebneda pa ene nosečniške oblečem. Ne vem, al še mal počakat, al si kupit vsaj ene kavbojke al kaj podobnega. Kako pa ostale, ste že vse v svojih hlačah? Tiste ki niste, kaj pol oblačite?
Grem pogledat, kako napreduje hranjenje, se beremo jutri.
Lahko noč.

. Edin plus je k pol spimo
21
13