13.12.2007, 11:44
725
Ojla.
Jenny Anny.....si bomo zrihtale skupej sobe, bomo mele vsaj družbo, čeprav, če bo naša delala s takim tempom naprej te njene kaprice, bom jst šla na zaprti oddelek, ker bo res kriza.
No današnje jutro zgleda takole pri nas. Včeraj je zadnjič jedla ob 22.30 in je pojedla cca. 110, zaspala je ob 23.15. Zbudila se je ob 5.30, pojedla cca. 100 in spet zaspala. Ob 8.15 se je spet zbudila, sem hitro nardila mleko in je pojedla SAMO 20
in pol zaspala do 10.15. Ok, nisem komplicirala, ker sem upala, da bo vsaj sedaj jedla, ma ni šans. Niti kaplje. Smo se dajale 45 minut, ma ni popustila in zdej je spet zaspala....LAČNA. Mislim, jst je ne kapiram. Res ne vem kaj naj. Sem ji včeraj dala drugo mleko, ma tudi tistega ni niti povohala. Torej je današnji rezultat 1x 120, ura pa je 11.30, mislim, kdaj bomo še 4x tolko spravli v želodček se mi tudi ne sanja.
Čaj bi pa pohlastala v sekundi, ma ji ga ne dajem v upanju da bo primla mleko, ma ni rezultata. Sem že razmišljala, da ji naredim mleko na čaju?
Sem kar žalostna, ker res ne vem kaj naj naredim, al jo silit al ne. Če jo silim, se dere, ko zmešana in itak ne poje nič, če jo pa kar pustim, imam pa tak bad filing, da puščam otroka lačnega. Res nisem več pametna okol tega hranjenja. Zdej razumem mojo mamo, ki mi pravi da sem bla jst ista in da so mi vsi ploskali, če sem popila 50 mleka. Kasija.....moji hemoroidi so šli po 3 tednih po porodu večinoma sami nazaj. Stalno sem se tuširala s hladno vodo, pa obkladke sem si dajala in z modolexom mazala, zdej je pa še čisto en majhen ostal zunej. Upam, da bo počasi šel tudi ta nazaj. Običajno bi me tudi tak majhen motil, ma glede na orehe, ki sem jih imela takoj po porodu, je to tko minimalno, da se sploh ne šteje. Zgleda, da sem se že navadla na to nadlogo.
Elena še vedno spi......mislim, to ni res.
Grem mal pospravit ta čas.

, ki je bolj ozka dam Arsena v sling, ampak imam potem jakno odpro, ker mi ne gre čez. No, tega si na kontinentu ne bi mogla privoščit, tule je pa kar znosno
Koliko naj bi se zredil dojen otrok na mesec?
ima ta mesec milijon obveznosti in sva veliko sama.
kupili darilca za novo leto in kaj? Ker po eni strani se mi zdi premajhen in še ne pozna koncepta daril, po drugi strani pa potem ne bo sodeloval v darilih in to mi je tudi čudno. Verjetno mu bova kaj kupila, od vseh ostalih bo pa itak dobil.
21
13