25.12.2007, 23:54
725
Punce, naj vam še jaz zaželim mirne praznike.
Me ni bilo par dni gor in že celi romani za prebrat. Se je skozi neki dogajalo, zvečer pa itak sem tko zaspana, da samo popadam v postlo.
Pri nas je stanje nekoliko boljše. Hranjenje poteka dokaj uredu. Kako rudno je super in lepo poje vse, pol spet naslednjo malo protestira, ma je ful boljši, kot dva tedna nazaj. Včeraj mi je celo dvakrat po 150 popila in sem se prou čudla. No danes že ni bila več tako super, ma še vedno sprejemljivo.
Danes smo bili na kosilu pri tašči in je bil ful džumbus.....in seveda je Elena ratala sitna, ker ni mogla zaspat in pol sose začela pametovanja z vseh strani.....je lačna, je žejna, jo kaj boli....... mislim, niso nehali pametovat. Pa bom ja jst vedla kaj je mojemu otroku, ki ga vidim vsak dan.....tko so me znervirali, da sm na koncu že prou zatežila naj nehajo. Ko mije blo zadosti sem pobrala cok in pok, Eleno sem dala v voziček in seveda je zaspala v sekundi. Sem jim cel čas tupila, da je zaspana in da se ne more umirit, ker je preveč kažina okoli nje..... ma niso nehali in so pametovali po svoje. Pol sm se pa pobrala in šla še malo šetat, da me je vsaj malo spustila glava. Mislim, kako so eni tečni in predvsem PAMETNI.
Sem kar rekla mojemu, da ne grem tja k njegovim še vsaj dva mesca, tolko so mi naložili.
Sej niso slabi, ma znajo bit pa včasih precej težki.....
Zdej sem se skričala in mi je že bolje. Hvala ker ste me brale.
Imam eno vprašanje. Moj nečak je dobil vodene koze, pa me zanima ali naši
tudi lahko zbolijo že sedaj, če pridejo v stik? Kaj pa če sem jaz v stiku z njim, ali lahko kej prenesem na Eleno? Če katera kaj ve, bi ji bila zelo hvaležna nasvet. 2ursae....fajn, da ni nič hudega.
mišk....upam, da se kmalu pozdravite z očkami
janja.....sranje s temi alergijami in izvidi. Upam, da se kmalu zedinijo in ti za ziher povejo al je kej al ne.
Moj mali žužek nina že od 21,30. Zdej grem še jst počasi v vodoravno. sem kar precej utrujena - sem zjutraj spucala kopalnico, pol smo šli na kosilo, popoldan pa še posesala in pobrisala celo stanovanje. Sem malo izkoristla, ker je moj doma in je popazil na
. Joj sem šele zdej vidla, da sem na božič čistla hišo....ja ni kej....sem šla že prou falit.
Nočko vsem......

,srečo ste imeli,res,hvala bogu,da je zbruhal
, no, samo da se je srečno končalo
21
13
sestra umrla v prometni nesreči ko je bila stara 9let. Pa glede na to da dela na Žalah, se takemu mišljenju ne moreš izognit