05.01.2008, 23:00
725
Dober večer še od mene.
Sem vas bolj na hitro prečekirala. Zadnje čase mi sploh ne znese pred 22 prit na RR. Sej naša miška je pridna, ma zdej že dva dni čez dan ful malo spi. tko po 15 minut. Ko jo odložim in mislim, da zdej pa res bo spala kako urco dve, ta pa začne dvigovat glavo in krepit vratne mišice po 10 minutah. In kar je najbolj hecno, da ko jo pogledam ima naspane okice, ku da je spala dve ure.
danes ponoči pa je imela neke manevre ob 5, ko se je zbudila za pojest. Je pridno pojedla in ko sem jo dala nazaj v košek je odprla očke in se začela pogovarjat ko da je dan. Najprej sem jo pustila in upala, da bo nehala in zaspala, ma so ble to očitno samo moje želje. Pol je začela že malo glasno protestirat in sem jo dvignila in smo do 7 špancirale po hiši gor in dol. Moj je zjutraj mislil, da sem lepo spala in sploh ni vedel, da smo imele disko ob 5 zjutro. Ma sej če njega kdo vpraša kako kej spančak naš otrok, on vsem reče, da je ful pridna in spi celo noč.
Ja ti moški....... Oktobrka.....sem vidla na drugi temi, da si izpostavila neješčost tvoje
. Jst mam isti problem, že več kot 1 mesec. Naša bo jutri stara 3 mesece in po tistih navodilih na mleku naj bi pojedla 180 na obrok in to 5x na dan. No midve se pa komej zborimo do 120. Izjemoma - približno enkrat v dnevu ji poturim 150. Običajno spije tam okoli 100 na obrok. Smo že prejšnji mesec imele kontrolno tehtanje, ker se ob drugem pregledu ni zadost zredila (se je samo 500 v mesecu), tko da me zdej prou zanima, kako bo v torek, ko imamo spet pediatra. Sej vem, da tisto pač nekje okvirno piše, ma vseeno me malo skrbi. Ma ti povem, da sem probala vse možne finte in ni šans, da ji kej več posilim. Ona poje samo tolko ko hoče. sem bla par dni vsa napsihirana zaradi tega, zdej sem se pa navadal, da je olja neješča in se ne obremenjujem, vsaj dokler jo vidim zadovoljno in zdravo. Očitno bojo bolj suhice - moja je daleč proč od tistih licastih otrok. Ma kej čmo, nismo vsi enaki. Zdej pa vas zapuščam, se grem malo crkljat z mojim dragim.
Pa, pa

, ne pri oktoberkah...
Pri vas se vedno vidi meglica? Imamo pa hladno paro.
, še v CD player je prišel, tko da smo ga morali orng spucat, da je spet začel delat
Dojenje in dodajanje mi smo na večernem in popoldanskem dodatku, pa si grem potem še črpat, da bi ja bilo več, pa nobenega učinka (sem se zanašala na povpraševanje - ponudba sistem in potem še ful črpala, pa mi nič več ne nastaja, dodatek mora bit, ker drugač punca joka, a mate mogoče kakšno idejo, kako bi povečala proizvodnjo mleka (razen polente, bele kave, piva, sezamovega napitka, čaja za dojenje ker to že vse delam, pa nič ne pomaga)
, ampak sedaj dajamo not destilirano vodo, 5L stane sam okol 90 centov oz. še nekaj manj v Eurospinu.
, tako da rabim enak nasvet kot Jenny Anny. Mali je danes po dojenju (na eno uro) zvečer spil 50 ml čaja, nato pa še 50 ml mleka, zdaj pa joka ne glede na to, kaj mu naredim - ga dojim, tolažim z mezincem v ustih, nosim, zibam ... pa še zvija ga. Sem ga dala v posteljo in ga mož hodi tolažit, ker sem jaz čisto scagana in utrujena in še glava me boli.
(sem iz MB ),ker sem nonstop padala....so delali neke teste,pa so prišli do zaključka da sem le predebela