07.01.2008, 09:30
725
Dobro jutro
. Mi smo pa sinoči imeli disko skoraj do 1h. Sploh ni hotla zaspat. Čez dan je tudi bolj malo spala (ene 4x po 15 minut). Zvečer smo imeli isti ritual kot vedno - kopanje ob 20.30, pol je pojedla in lepo zaspala ob 21.15. Vse super in oh in sploh. Pol pa ob deseti se zbudi, grem pogledat in je imela očke ko sova. Sem jo malo božala, dala dudo in jo pustila, da spet zaspi, ma ni bilo varjante. No pol je sledilo cingulanje gor in dol po hiši. Zanimivo je, da ni jokala, samo ni šans zaspati. Ko smo jo pustil v košku, pa se je samo naglas pogovarjala in ni kazala nobene volje zaspat. Ob polnoči sem ji pol dala še 60 mleka in je končno omagala in spala do 7.30. Spet je samo pojedla in sedaj še sladko spančka. Se prov malo bojim, da ne spreminja kakega ritma, ker zdej je bilo kar uredu in ta nočna pohajkovanja mi niso prav nič všeč. Mogoče je pa kaka luna na obzorju?
Moj je rekel, da je vedla da je konc praznikov in je hotla še zadnji dan malo produžit.
Gre mama zdej spit kafečke, ker sem ko zombi.......
Se beremo,

). Pa seveda jej! Če ne boš skrbela zase boš pregorela, pa še na dolgi rok se lahko pozna.
. Mi imamo MC lupinco in Romer sedež, pa tudi za naprej bomo ostali pri teh firmah. Res je drago, sam tle se res splača. Je pa mende tudi PP ful izboljšal tehnologijo na tem področju, tko da tud njihove niso več tao slebe. Namreč, ko sem pred dobrima dvema letoma kupovala voziček za Anžeta, so bile PP lupince blazno slabo ocenjene.
, Anžeta pa na srečanje ne bom vlekla, ker bi mu bilo samo dolgčas. Tko da, če se pocajtata prideva, sicer pa naslednjič.
. Že ko si ga dala v album kot novorojenčka, je moj sam debel pogledal, kakšna čupa.
.
Jaz ne vem - očitno ji pač toliko paše - prisilit je ne morem. Bomo videli...