11.01.2008, 18:31
725
Helo klepetulje.
Je videt, da je bolj slabo vreme, k tolko pisarite. Lih da sem vas prebrala, pol pa ko sem tela kaj napisat, pa pride vedno kej vmes.
No tudi mi smo imeli posvetovalnico ta teden in smo veliki 59,5cm in težki 5.500g. Torej smo se spet zredili samo za 500 g, ma smo se s peditrinjo zmenle, da je pač dovolj, glede na to, da je naša punca vesela in zadovoljna. Pač ne bo prou strogo po tabelah. Tako da si je mamica malo oddahnila in zdej se ne sekiram več tolko, če mi pač poje samo 100 na obrok in sem sklenila, da sploh ne bom več čekirala na tiste tabele pri adaptiranih mlekih, ker tisto je kar neki. Moja punca pač ni po jusu.
Smo bili tudi cepljeni in je blo vse OK, čeprav smo dobile za vsak slučaj svečke. Je bla edino bolj razdražena, ma je tudi hitro zaspala zvečer, tko da sploh super.
Lane31.....sm tudi jst zamenjala cucelj na 2 in je malo bolje. Ji pa tudi vsakič pred hranjenem namažem dlesni s calgelom in je bistveno bolje. Zgleda da so jo noro bolele dlesni in ji je to nagajalo ko je vlekla, ker zdej ko jinamažem lepo vleče, prej pa se je upirala in si tlačla rokice v usta namesto flaške. Samo še vedno ostane uganka, zakaj pa čaj je vseeno vlekla. Itak da čaj lažje izteka ker je redek in ni treba tolko vlečt, al pa ji calgel tko spremeni okus v ustih, da niti ne ve, da sem ji mleko poturila, pol ko ugotovi, pa itak že večino poje. Ja, je naša princeska polna fint, ma je njena mama še bolj.
Študentke....kako ste kaj ble pridne danes? Me veseli,da se tudi tle gor spodbujamo, ker sicer se bomo res težko spravle (vsaj zase vem, da je tko). Jst sm se lotila diplomo pisat, ma to samo zato, ker sem že dvakrat podaljšala knjige in zdej sem se v knjižnici zmenla, da mi jih pustijo še za en mesec in res ne bi rada, da gre še ta mesec mimo brez da kej nrdim. Zenkrat imam nakracano kazalo. Ja no, en začetek pa je le.
Grem še malo pisat, dokler princesa pančka. Pa se potem javim na raport.

.
kaj jokajo? Koliko časa čistite? Hvala za odgovore.
26
13
...se mi je zdelo čisto odveč to.
). Pa ostale ta pridne, vam gre?
. Pa mali ima zadnje dni neko čudno finto zvečer: lepo zaspi ok. 20h, čez kake pol ure je pa že pokonci in potem se mi zvija, joka, čveka, se doji in podira kupčke ali poliva do kakih 23h. Sploh ne vem, kaj naj naredim, da bo ob 20h lepo zaspal za noč. Ko se zbudi, grem v spalnico, ga tam v temi in tišini podojim, ampak tudi to ne pomaga, ker ga očitno nekaj matra, revčka
.
kdaj taki, kot bi imeli doma še enega