Jasna, ja sem uredila! Preveč so mi trgal za kredit. Je že urejeno!
Dons je blo ful fino na trebušnem plesu. Ena je napisla da zanjo to nč ni in da ni dost miganja. Men se zdi pa da se js ful razmigam, pa čist se prepotim. Je pa res da nikol nisem ne vem kok športala, zato mi to čist paše.
Zarja pa že dve noči zapored spi po 6 ur v kosu, tko da sem prav vesela! Upam da bo tko tud ostalo.
Dons zjutri me skor infarkt, k sm pršla Zarjo dvign pokonc, k je jokalča v postlci in pridm zraven in vsa krvava. Si je pa potegnila za uho in si ga natrgala. Tko da sem ji pol z alkoholom razkužla pa z Bepanthenom plus na mazala. Upam da se bo čimprej zacelila rana.
Maja zarja kakšno kašico si ji dala to? Js sm ji pa že parkrat v usta stisnla eno kapljico pomarančke al pa mandarine. Pa me mal čudn pogleda, pa pogoltne.
Učer sem ji pa eno pikico banane dala, pa ni vedla kaj bi z njo počela. Pol jo je le pojedla, ampak je trajal
Js tud mislm da more še kšn drug okus probat. Sej začela bom šele pr 4. mesecu uvajat, sam tko sm pa tja mal pa se mi zdi da tud nč ne škodi če proba. So pa mnenja itak deljena.
2ursae upam da se čimprej vidmo, da boš lahko v živo pokaza ta obrat. Si ne predstavljam čist
A nasledn teden prideš na trebušni ples?
Mene zanima, če vaši
tud ful opletajo z rokamipa z nogami? Zarja je kot navita. Tko maha, da maš občutek da bo kar poletela. Pa ful se ne more umirit. Sploh ko gre spat, ko že skor zaspi, začne krivelit naokol in pol si dudo stokrat ven vrže in pol jok in ji dam dudo nazaj, pa spet isto. Pa ko zvečer že zaspi, se še ene ene 5krat zbudi pa pojoka, pa ji morm dat dudo, da dokončno ornk zaspi. Ampak ne vem, a to tok živo sanja al kaj za boga je to. To mi prou živce para. K ful lepo zaspi, pol je treba pa še stokrat jo prid mirit. Tko da jo morm če hočm da se umiri prou močno prijet za obe roki in pol se umiri. Drgač ne gre.Z nogami pa še neprej maha.
Ena je sprašvbala za Leg magic. Moja sestrična ga ma, pa je rekla da je tok zajeban dalat, da 5krat nrdi, pol pa ne more več. K v reklami zgleda tok na izi... Js pa nisem probala, tko da ne vem. Sem pa probala tist za trebušnjake delat, k ma ene kao masažne valjčke za glavo , vrat in hrbet, pastane 85eur... Tist pa loh povem da je izvrstno! Pa res je u izi za delat!!
Lp