16.01.2008, 14:51
725
Pozdravček še od mene,
sem vas samo na hitro prečekirala, ker zadnje dni nisem imela sploh časa za nič. Pri nas je spet idrija s hranjenjem. Spet smo v fazi, ko noče jest in je borbqa za tistih bogih 120.
lane31 sem vidla, da si imela ti podobno. Sej je res, da to samo trenutno traja, ker je pri nas že bilo tako, pa je bilo ful boljše in super in zdej spet. Ne vem al jo kaka luna daje (baje da je te dni mlaj). Ma bom mogla res gor na koledar pogledat, da vidim, če ima to njeno obnašanje kako zaporedje in mogoče kaj pomeni. Je pa tudi meni ful zoprno sploh kam it z njo, ker se tako dere pred vsakim hranjenjem in se rikami upira in meče flašo iz ust. Bojo res mislil, da sem malo mimo, ker ne znam niti svojega otroka nahranit. Pa itak taka hranjenja trajajo cca 1 uro, in se vse samo vleče. V glavnem upam, da gre kmalu ta faza spet mimo, ker sem zelo zelo utrujena, zvečer sem ko zombi. Pa še za povrh vsega že en teden hodi spat šele ob 23 in jo je treba cel večer prenosit. Sej ne joče, ampak preprosto ne spi. In prav za sladico pa se je začela že spet zbujat ob 2 - to uro smo imele ukinjeno že kar mesec dni in se je zbudila prvič šele okoli 5, zdej se pa ob 2 in pol še ob 6. Tko da sem spet ko zombi, glede na to da grem spat vsak dan po polnoči, pol imam pa spet na 2-3 ure auf.
punce še eno vprašanje: meni se najbrž vnel sklep oz. kita v levem zapestju - od nošenja naše princeske predvidevam. Me boli ko
. Bolečina se razteza od palca do notranje kosti v zapestju, imam tudi malček otečeno. Si stalno mažem z lokohepanom, pa ledene obkladke, ma še vedno boli. Itak vem, da bi mogla počivat, ma povejte mi kako, ko pa jo imam cel dan ko je budna na rokah. Grem kej pojest, čeprav bi morala tudi jst na dieto, ker še vedno ne zaprem nobenih hlač in sem skoz v trenirki in enih nosečniških. Sem prou mal slabe volje.....to vreme, pa vse me boli, pa utrujena in neprespana sem, pa diplomo bi mogla kej pisat.........skartka ni moj dan.
Sori ker sem še tle vam težila. Upam, da se imate vsaj ve malo boljš.

.Ampak vsaj v miru pijem
.To je pa tudi nekaj.Vidim da smo vse na neki dieti
. Je že boljš
. Takrat se bomo pa se malo pogajali. Sem pediatrinji ze omenila kaj jast menim o cepljenju.
26
13
A ve večinoma uporabljate šampone za glavice naših malčkov? Meni je patronažna svetovala kar trdo milo, pa se mi zdi, da bi bilo bolje uporabljat šampon..ne vem no...sicer jo namilim po glavici enkrat tedensko, ali dvakrat sedaj ko imamo malo temence, pa kljub temu. Jaz si sigurno ne bi glave prala z navadnim milom. Katere šampone priporočate...sem perd mesecem uporabljala masažno olje od Wellede za krče, pa je kmalu dobila osip po trebuščku, zato od takrat uporabljam samo lekarniško mandeljevo olje, pa za ritko oblčasno kremico. Po obrazu pa je do sedaj še tudi nisem nič mazala.
borda v Franciji.