živa - Pri vročini 38,2°C smo ji dali malo calpola. Ampak res malo. Najmanj kar je napisano v navodilih. Potem ji je vročina padla na 37,6°C. Naslednje jutro pa je imela še stopinjo manj. Dve noči je malo slabše spala, zdAJ je pa že ok. Danes je že imela svojo noč;je spala 21h-3:30, 3:40-7h, 7:30-9h
IZVIRNO SPOROČILO: mama06
Kuham kosilo, govejo juho že mam - ideje za nadaljevanje????Aja pa radičevo solato
samo vmes še ne vem, kaj bi
Jst sm zadnjič nekaj ful dobrega skuhala. Sem recept po tv gledala

.
Vzameš malo večje zrezke (iz katerega koli mesa, uporabila sem purana - standard

). Toliko kot imaš zrezkov, rabiš še listov blitve in korenčkov manjše debeline. Korenček blanširaš, blitvo preliješ z vrelo vodo. Sama sem uporabila kar tisto od korenja. Potem pa zrezek posoliš in popopraš, čez daš list blitve pa v en kot korenček. Potem pa vse skupaj zviješ v rolado. Ob strani prebodeš z zobotrebci ali pa palčkami za ražnjiče.
Potem pa malo popečeš z vseh strani in dušiš ene 10minut. Jst sm še malo belega vinčka notri zlila za boljši okus. In to je to. Pol sem pa samo še malo riža zraven zakuhala in je blo njami...