Dobro jutro!
Ampak punce...jaz vas resno komaj dohajam, 2 strani v enem popoldnevu
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Ilje, od kod si ti? Zakaj pa nikol na kavico ne prides ko se celjanke dobimo?
Okolica Laškega. Saj sem enkrat v nosečnosti skoraj prišla, pa je potem na žalost vse pado v vodo. Drugače pa nisem ne vem kako mobilna, a obljubim da na kakšno spomladansko srečanje zagotovo pridem. Aja, pa potem včeraj itak nismo šli v Celje na povorko, ker smo se prepozno našemili, pa še nobenmu se ni nič kaj dal, tko da smo sam nekaj sorodnikov oblavfal...
kar se pa
menstruacije tiče... jaz imam nazaj tega

in to kljub temu, da izključno dojim. Me pa začuda ni nič bolel, sam tekl je pa kot iz potoka.
družinski dvoboj je tudi meni zakon. sem ga gledala že na nemški televiziji, sam za prijavo pa glih nisem, ker imam tako tremo pred nastopi, da kr otrpnem.
gruška če ti uspe zbrati ekipo te bomo pa seveda vzpodbujale od doma, samo ne pozabit povedat, kdaj boš po tv-ju z ekipo novemberk.
kakanje+fiziološka ...po moje ni od tega, ker Ajda ne kaka nič drugač, pa dobi vsak dan precejšen odmerek fiziološke v nos. kakamo pa tko tko, na 3-4 dni.
dobrodošla
janag
Boš napisala kaj več o sebi in tvojem
? tanayya nikar ne bodi žalostna, saj danes vendar praznujeta s tajem

. Drugače pa je tudi Ajda od prvega do drugega meseca pridobila samo 460g, tako da po moje ni ne vem kakšne panike.
No pa punce, ne mi spet preveč napisat, ker ne vem kdaj vas bom spet uspela prebrat. Danes je namreč ati frej in gremo mal na izlet
Lep dan vsem skupaj