IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Jooly mi imamo naslednji teden vpis v šolo
. Pa vi?
Mi smo imel v ponedeljek. Cmerava sem bla itak sam jst (na skrivaj), mali je kr žarel...
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Jolly,sporoči,kako je šlo na cepljenju.
Evo, preživeli brez kakršnegakoli krega ali pregovarjanja, zdravnica je rekla, da je vsak starš sam odgovoren za svojga otroka in da vsaj zase najbolj ve kako in kaj. Morm priznat, da sem bla kr mal šokirana. Mamo pa mere 5.450 g in 60 cm, bučka 38 cm (to je v bistvu isto k v "zrelih" letih 90-60-90

). Cof je prov začudn gledala, z enim zvoncem ji je okol ušes cinglala, ropotuljce ni hotla prijet... je bla mala na konc že tok sita teh dohtarjev, in jim je to tud precej naglas pokazala
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Jaz poleg rednega dela obcasno se masiram
Dajica... kje pa masiraš (doma al v salonu), mogoče bi se pa prjavla k teb kdaj??!!
IZVIRNO SPOROČILO: makica
Jolly - sej mogoče ste že predebatirale, vendar zakaj ga ne daš cepit? Se bojiš stranskih učinkov?
Nismo nič posebi o tem debatirale, ker se mi zdi da se mora vsak zase odločit in trdno stat za tem. Poznam kar precej konkretnih primerov (pa ne takih, da bi kje prebrala

), ki so me napeljali k tej odločitvi. Če bi pa kera kljub vsemu hotla kej več vedet o tem, se pa lahko damo na ZS
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Ej Jooly, takoj, ko sem post oddala, sem vedela, da bi mogla še tebe vprašat, če greš z nama.... sorči lubica
.... a boš šla z nama, a ne da????
A to zveni kot uradno povabilo?? Jupiiiiiiii!! Veš da grem. Na konc sveta če je treba
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
A lahko napišeš kakšno fajn knjigo?
Dej vzem Pozabljeni sin ali angel iz Omorine (to je en naslov, da ne bo pomote), avtor je Miro Gavran.
To je tko pr n's na kmetih... ne vem prevoda

Mogoče bi ustrezal - kaj za vraga ga pa biksaš?!
Grem.
Pa jutr spet pridem.