Dajica...
verjamem, da nam nisi fouš, to bomo še itak ponovile. Mene je tud kr mrazilo, ko sem brala tvoj post, ker po vsej verjetnosti mene to ne bo doletelo. Po eni strani bi ful rada doživela ta občutek (sama poroka), čeprav vem, da se imava tud brez tega lahko neizmerno rada
No evo, zdej pa berem naprej od Scube post, pa isto prav
Mislm... tale tvoja tašča je pa od hudiča
Ko smo že ravno pri poletju... Jaz bi v maju in juniju lahko kadarkol dobila v Savudriji (Bašanija) hiško s kuhinjo, dnevno sobo (raztegljiv kavč) in eno spalnico (2 postelji), kopalnica, terasa in ogrooooomen vrt okrog bajte. Plaža je full lušna, za vozičkat je krasno po kampu... skratka, vabim že zdej, kej bolj konkretno pa ko bo maj bližje

Drugač za "ta prav" dopust hodmo pa mi že par let zapored na Pašman, majo eni kolegi prikolco v kampu (Dobropoljana) in mi je cel žur, ker mam lahko mulce cel dan zuni in se jagajo. Plaža je zakon, morje bi pa itak kr pil...
Laubica... a veš da sva midva dve leti živela v Mariboru - ko je moj še aktivno igral fuzbal?! Ravno takrat, ko so igrali v Ligi prvakov. Sva imela stanovanje na Taboru, na Regentovi. <in se mi res večkrat zalušta po tistem starem delu MB
Rubi bubi... a si kej boooolš???