Dobro jutro v tem zasneženem vremenu...
..mi smo že kr fajn pobeljeni, in še kar sneži...danes zgleda ne bo nič s sprehodom...no, ja, pa jutri..
Hvala za kavico je pasala...
manca...moje sožalje vsej družini
mama11..jaz sem dosti krat prakticirala, da sem jo nekaj časa pustila momlat, ko se je sredi noči zbudila Ne jokat-bog ne daj), ampak sem ugotovila, da če ima učke še zaprta in kr nekaj stoka, da če jo bom ven uzela in začela hrant, mi bo takoj na joški zaspala...tako sem začela prakticirat to, da preden jo ven uzamem, mora imeti očke odprte...včasih je sama takoj nazaj zaspala, ali pa se je tok prebudila, da sem jo dala na zizo...nikoli, pa je ne bi pustila jokat, tudi če ne bi rabila hrane ampak samo mojo tolažbo...
Zdej sem se pa navadla, da če -ko se zbudi jo dam k sebi v posteljo, jo podojim ji pustim da zaspi in jo odnesem nazaj v njeno posteljico...
..mogoče ni glih najboljši način...ampak meni ustreza, ker se vsaj jaz naspim in nisem kot zombi zjutraj...
..lahko pa probaš še s dudo, če jo prime seveda...pa boš vidla ali je res lačna ali ne...če zelo vleče, pol verjetno je..če pa ne, pa rabi samo nekaj za cuzat..
..veliko sreče ti želim pri nočnem spanju...
no naša pa spet spi..jaz grem pa malo pospravt..prehlad je že malo boljši in upam, da bom jutri čist ok...
Veliko sončka vam želim...
papa
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84