Se javim še kaj zvečer, itak sva z na bojni nogi, je v soboto prevež žingal okol.... ne bom se z njim ukvarjala iz principa, sem žleht, ne?
se strinjam s t eboj, jaz sem tud jezna na mjga, ker sem se spravla pisat diplomo, mali je bil pa cel dat teeeečččnnnn ko

(verfjetno reakcija na jutrijšnje cepljenje

), moj je pa cel dan prespal, ker je bil bogi revež zmatran (jaz pa cel dan letam okol, pa cel dan sem malega mela na rokah, ker se je drugače drl,kot da bi ga iz kože deval...ni kakal že 3 dni, pa ga verjetno malo matra

)
Martin je tudi zraven naju v sobi, ampak striktno v svoji postlci, potem naju pa zvečer "špega", ko midva bedarije delama

, tak bo pa verjetno do enih 4-ih let, potem naju bo pa iz sobe vrgel

. jaz imam AC prižgan, pa še vseen ponoč opazujem, če lučka utripa
Kašice, jaz sem kupila od Milupe riž+koruza, pa jih ful je (no, danes ni bilo nič posladka, sem imela opero na ušesih, potem sem bla pa zmatrana, da sem šla z njim že ob 19.00 spat, potem me je pa moj zbudil

, da sem se šla stuširat, pa na forum)
Žirafa, ti si pa ful dobra duša

(dej mi povej, kok se reče onim tabletam proti izpadanju las - jaz se bom naslednjič ko si operem glavo

, ker bi lahko lasulje delala iz svojih las (
Jolly je pa itak poglavje zase

)
boleične v zapestju ---ne v zapestju ampak med palcem in kazalcem,joooj, nič nisem mogla, še flaške nisem mogla razstavit
mamuška, jaz imam teto tako packo, ko posodi...moji drugi teti sedež za futrat, pa je ona dobila zraven še porcijo riža pa špagetov, včasih so ljudje takšni

, da ti je žal da jih poznaš. od mojga nečak, če je šel kam z nama je šel vedno iz avta s tako surlo, da bi človk mislil, da sma ga tepla, pa 1x ni rekel hvala za nobeno stvar.. pa mojmu se ne da dopovedat, da s takšnimi ljudmi jaz ne mislim okol hodit (nej se najprej ene olike nauči, pa potem po svetu z drugimi hodi---no to bi ga mogl starši naučit)
Ninočka, ne sekiri se, sej je samo pleh, qrc pa avto.
MaRTIN je tudi včeraj oblizoval čokolado, mater mu, njegovmu fotru

,in potem bi mali šeeee, pa je mojga gledu s taaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmiiiiiiiii učkami
Gruška ful te občudujem, da lahko o teh stvareh govoriš tak na "izi"
grem gledat pogajalca, lahko noč