IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Ej, babnce, sam na hitr se pofočkam, k sem res ko tempirana bomba.
Dejte mi povedat, a rabm za Kim osebno za v Avstrijo??
Načeloma ja, samo mi smo bli tud že v Austriji na smučanju pa nisem imela osebnih za tamala 2, sm pa mela za vsak slučajk s seboj njuna rojstna lista, kar je za identifikacijo po moje dovolj.
Drugač pa dober večer želim,
Tanayya super za izvide
BrinaS držim pesti da boste ju3 že doma
Viktorje pogledala...no ja so bli tud že boljši...pa tud že slabši.....sicer pa, kdo sem jaz da bi sodil
BB vidim da kr gledate, jst ne, tud tistega prej nisem, pa ne Kmetije, pa nč od tega no.......sm mal ku ku ampak mi je to res mim.....
>Nč to je to...grem spat, čeprav sploh nisem zaspana...sm pozabla povedat kaj se mi je zgodlo....se mi je dons pikec zbudu ob že ob 4h zjutri

, pa je jedu, nazaj zaspal, jst tud čista koma seveda, ga odložim nazaj v njegovo pojstlo, se uležem in glej ga zlomka, kar naenkrat sem ko čuk!!! in tko do 7h zjutri, ko se je tavelik zbudu, pa prikolovratu k nam v spalnico, no pol me je pa zmanjkal, čez pol ure pa tamala žabica u luft, laaaačen....tko da nimam pojma kva dogaja...
no pa vseen Lahko noč!