sem ful vesela, sam da je doma
Mi smo pa dans Tajo kopali v tavelki bani (no z mano vred) kok je uživala, sprva ji ni blo nč jasn pol pa akcija.
Debeluška, upam, a boste fajn porihtal možeka, zaj ko vsaj veste kaj mu je.
Moj je tut že več kot teden dni ful bogi, saj ga spet noro boli rama (ena star apoškodba, ki sploh ne ve od kje in kdaj - strgana tetiva dolge glave, ki se je baje sma zarasla, neki tazga) in zaj spet je tablete kot bonbone prime panič. Opracijo mu je v valdoltri začasno odsvetoval, ker je sam 1/3 možnosi da se izbolša

. Se mu p ta bolečina pojavi parkrat na leto in pol po določenm času mine. DR, ga je napotila še sicer na dodatne preiskave, če je še kaj druzga povrh.
nogice: naša Taja si jih vztrajno prijem in poskuša potegnet do ust (ja so noge mal prevč zalite pa dlje traja

) in to počne že zadnja 2tedna, sicer ta teden bol pogosto prej bol občasno. obrača se ko zmešana na trebuh kontra pa še ne.
kašice: ne vem, še nč ne dajem. sem pa prej jedla banano in me je ful gledala pa sem ji sam mal dala za obliznat in je ful z dlesni drgnla sem in tja. zgleda da ji je blo všeč. Sam bom še vseen kr počakala, dokler bo lepo pridobival ana teži.
Ponoč obvezno jeva 2x (okol 1ih in okol 4-5ih) pol pa je mal čez 7 budnica

. Jaz bi pa ful spala. mah saj bo.
pa,pa