no, lepo da ti je ratal mačka dol spravt...hihiiii
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Joj Sonchek a je s tvojim vse ok? Upam da je samo avto.. Že to je sranje, ampak važn da je tvoj ok.. Kaj pa pravi G. o tej buli? Upam da bo čimprej vse ok..
Imam pa dve vprašanji..
Eno je: a ve kaj zaščitite obrazke svojim malčkom ko greste na sprehod? Imam A daste ve kremo al pa pleničko čez?
Drugo vprašanje pa je. Dobili smo koroške vetrovne kapljice. To se daje po potrebi a ne? Ne pa kr preventivno trikrat na dan? Moj bi namreč dal kar vsak dan trikrat za vsak slučaj, jaz pa se s tem ne strinjam
ja na srečo je z mojim vse ok...sam spet enih poti..in sami stroški...so policaji kr na oko ugotovili da je bil on kriv in ne una k se mu je v rit zaletela...groza pa ta naša policija..sej k se mi bo strgal, pa bom kr ke klicala..al pa jih bomo tožil..
Naš je vozil v koloni, ker je en avto gorel na obvoznici (sej ste slišal verjetno), pa se mu je ena v rit zaletela, policaji so pa rekli, da je prehitro vozil..sam tok da lohk eno kazen napišejo...mah nikoli jih ne pokličem, če ni res nujno potrebno...še na te se ne morš zanest...mah..sej bo..sam da je z udeleženci vse ok...
Bula..mah eno mazilo sem dobila..pa drug teden morm poklicat, k bi pa res že mogla zgint...upam, da gre...
A daste ve kremo al pa pleničko čez? ..mi damo pleničko..je tud patronažka rekla da čim manj mazat, razen če bi bila koža res suha...
Kapljice...mi damo po potrebi...
Aja..
skuba...kok časa pa ste zunaj, mislim da sem te enkrat že to vprašala...me zanima, ker mi res nismo dolgo...pa naši so skor isto stari...
Punce po kokm času ste pa imele
prvič posvetovalnico..mi bi jo mogli met glih med prazniki pa so nas prestavili na 7.januar, tko da bo že mesec in pol stara, a ni to mal prepozn..al kako?
...upam, da naša lepo pridobiva na teži..je že fulll časa nismo vagal...
no, zdej me pa mal delo kliče...papa
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84