20.12.2007, 13:03
1450
sam, daje s tvojmu vse ok
bula, upam da ti čimprej zgine
kaplice - po potrebi
sprehod, patronažna mi je rekla, brez plenič, ker tako otrok vdihava svoj izdihan zrak, mal se mora navadit, mazat je tut ne smem - mozolji. predlagasla, da jo po sprehodu občasno z mojmu mlekom namažem
jaz mam posvetovalnico tut 7.1. in bomo 6t in pol. kasj čmo, če so prazniki, sem si pa po predlogu patr, naročla une kaplce iz avstrije namest ad3, jih jutr dobim
vanja, uspešen nakup. jaz bi tut šla, sam ni šanse brez tamale, ker ne zdrži tak dolg.
jaz pa si grem stisnat mlek, da vidim, če ga šđe kaj dejansko ostane, tamal začuda spi, sam kak dolg je vprašanje.
čao

No, sej imamo se pediatra in to 8.1., ko bo stara ze 1 mesec in 5 dni. Zgleda da jo je to kopanje tako utrudilo, da zdej spi kot top. Se jedla je cisto malo, pa sem jo budila na vse nacine, pa nic. Kot mrtva.
Bo pa v naslednji rundi nadoknadila, vec kot buditi jo pa ne morem.
? Mi smo dodali se en rokav, ker mikakor ne morem ogret hise na vec kot 21-22. Ma cist ledene rokice sploh ne vem kaj naj naredim, sam v rokavicah pa tud ne more bit
je kr hudo takle z eno roko pisat, v drugi pa martina držat
samo zate (ne nic mamici dat
. Upam da bo mali spal tako kot ponavadi popoldne vsaj 3 urce da jst vse uštimam
. Če mojga pošljem, bom prej še živčnega fasala