IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
NAYYA, VSE NAJBOLJŠE..... VELIKO ZDRAVJA, VESELJA IN OSEBNE SREČE,
da bi te dec bolj ubogal in Taj bil pridkan. Hvala za kavico in tortico.
tut jaz se pridružujem lepim željam.
mamuška, tale tvoj zadn post je pa res ful dobr napisan. Jaz morm reč, da moj dragi res pomaga, saj kar se taje tiče, jo skopa, jo previje, podira kupčke, jo crklja in tut gruli z njo (skor bol kot jaz

), ja čist je blažen nad hčero. tut sesa, čeprav bi on to delal redkeje. in kot si rekla, trba jih je hvalt, jim tok grebeni zrastejo. az mu tut rečem to in to nared prnes, sajne morem vse sama , tut če bi lah zakaj pa bi. kljub temu pa še vedno velik visi za računalnikom ( baje išče ugodne vzajemne sklade, da bo vačeval za otroka

). In zdele sem tut sama, ker je šel smučan - nočno na roglo in zjutri gre tut. sem mu hotla pizdit, da bi jaz tut kr kam šla, sam hudič, ko ne morem joške doma pustit, druzga pa neče, sem vezana vsaj (upam, da čim dle) nekaj mesecev.
Mam cel kup cot za peglat, pa še kr perem. taja mi ful bruha, tak da kr perem plenice in peglam

. kdaj bo tega kozlanja konc??? Kakdan je bolš pol pa spet. Prej mi je vse zbruhala, hodim kr s cuno za njo in brišem po tleh. Mah bo že, sam da raste. Pol pač bol pogosto je. zdele KOONNČNNOO spi, sicer je kr tamle na kavču, sem jo skotalila iz mojih rok, upam, da še bo mal, čeprav vem, da bo pol lačna ko 100 vragov.
Raztresenost/pozabljivost - katastrofa, sem ko kura brez glave, pa še vedno nerodna. Prej sem ruknla v likalno desko je padel likalnik po tepihu in valda s ploščo - vročoje kr lep odtis na tepihu in še na likalniku je blo ful barve od tepiha. neroda ne zapustime. Pa kaj čem.
naša ma tut zamašen nos, sam je to sam od bruhanja, ker ji vrže tut žez nos, ko bruha, pol ji pa tak piska, da je groza, in tut sesalc laufam. Ja hvala bogu za tisto pumpico.
nč šibam dat še stroj cot prat in enga sušit in peglat dokler še spi. Se javim, ko bo kaj časa. Kak dan naredim majn, ko je dragi doma kot takrat, o sva sami. No, je pa res, da se že od četrtka dalje sam potepamo al pa so oiski tu in posledično vse ostane pa še za RR mi ne znese.
Lepo podite, aja za NL bomo tut najbrš doma, mogoč bo kdo od mojih prišel. se morva še z mojmu zment.
čao