IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Zanima me, katero mazilo uporabljate za ritko? Mal ima rdečo, take pikice in se bojim,da se ne bi še bolj vnelo. Zdej ga mažem s hladilno za ritko. A je možno, da dobi izpuščajčke tudi od plenic? Se kar bojim, da ga to boli in je zato bolj tečen.
Nayya, a si ti knjigo kupla ali si jo sposodila? Pri nas v knjižnici je nimajo, pa bi so jo morda kar kupila. A se splača?
Jst imam tud hladilno mazilo iz lekarne, je pa možno da se mi je vnela zaradi plenic k sve in svašta losijonov dajejo notri, lohk je pa tud od vlažilnih robčkov, če jih uporabljaš.
Knjiga stane 20 €, ima pa jo založba Didakta, lohk naročiš tud prek neta. Je pa res fajn knjiga, jst si jo bom tud nabavila, sem jo pred 5 leti brala, pa kar pozabiš pol stvari....pa če boste mel še enga dojenčak...no ja po moje se ti splača. Imam pa od te avtorice knjigo Z otrokom lahko sodelujete - je tud fajna, je pa za mal kasneje...
Dojenje - no pri nas pa zdej 2 dni zgleda tko, da zvečer okoli 23h zaspi in spi tam do 3h/4h pol pa 5 min je, pa že spet spi in to do 6h/7h, pa spet 5 min je, pa spet zaspi, do cca.9h/9.30, pol se pa previjeva pa zrihtava, pol pa na jošk ampak 5 min je, pol pa začne jokat oz. dret se pa vmes spet zagrabi pa spusti pa vse mu teče iz ust,k ima polna mleka, pa men teče iz jošk, tko da sva oba čist mokra...pol podirava kupčke, pa soet mal je, pa spet dretje....pol zaspi...pol urce mir in pol here we go again

...nimam pojma kaj mu je

Se pa zraven mal zvija, mogoče ga tolk krčki dajejo...zdej bom probala še kruha ne jest pa banan
A ima katera še kakšno idejo? Kaj za

mu je?
Bi mogla še v štacuno pa sploh ne upam, k se bojim da se bo tam pol začel dret k jesihar...
Mah bo že...
Čau